Introvertáltak, van-e barátotok?
Figyelt kérdés
Merthogy általában lefáradunk nagy társaságban, és szeretünk egyedül lenni... 48f2018. dec. 1. 21:03
2/11 anonim válasza:
Három ujjamon meg tudom számolni azokat, akiket barátomnnak nevezek. Mondjuk nem is kellene több, közülük is csak eggyel tartom rendszeresebben a kapcsolatot, ami netes kommunikációt jelent kétnaponta és hetente/kéthetente egy találkozás.
3/11 anonim válasza:
Nekem kettő-három van. Nem éppen introvertáltak, de elfogadnak és megértenek, úgy szeretnek ahogy vagyok, és ez kölcsönösen működik. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam
4/11 anonim válasza:
Van, 2. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség. :)
5/11 anonim válasza:
Nekem sok barátom van. Csak nem szeretek egyszerre mindegyikkel együtt lenni és nem igénylem a társaságukat 24/7.
6/11 anonim válasza:
Nincsen, azt hittem van egy, de egyoldalú barátság lett belőle, pedig már nagyon régóta ismertük egymást.
Így belegondolva, én nem is tudom, hogyan fogom kibírni 48 éves koromig, vagy hogy egyáltalán ki akarom-e bírni addig. Depresszió, szorongás, tömegiszony, megfelelési kényszer, magány... 20 éves koromra kiégtem.
7/11 anonim válasza:
Igyekszem szerezni őket.
Bárki nyugodtan írjon ha van kedve dumálni :)
8/11 anonim válasza:
Nincs. 2-3 ember van akikkel néha elbeszélgetek, de egyébként jobban szeretek egyedül lenni
9/11 A kérdező kommentje:
Írjatok privátban!
2018. dec. 4. 21:40
10/11 SIDLER22 válasza:
Nekem nem nagyon van. Van egy-két osztálytársam akikhez elmegyek bulizni, de ezek általában max 3-4 fős társaságok és akkor nem is nagoyn számít az introvertáltságom mert be vagyunk b...szva mint az atom :D De alapvetően néhány osztálytársamon kívül nincsenek barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!