Hogyan legyek türelmesebb a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátnőm néha eléggé fel tud cseszni,mert teljesen alapvető dolgokat nem tud megérteni. Pl. hogyha suliban vagyok miért nem tudok visszaírni,miért kell állandóan tanulnom (ez túlzás,hogy állandóan tanulok),miért érek haza mindig későn (még mindig nem sikerült felfognia,hogy egy nap akár 8-10 órám is van). Plusz mindig azzal jön,hogyha történt valami,akár jó/rossz megírhatom neki. Hiába írom meg,b*szik válaszolni. Meg ha kérdezek valami fontosabbat,akkor is. Fordított esetben viszont elvárja,hogy válaszoljak..normális,hogy ez ennyire fel tud húzni?2018. dec. 8. 21:10
1/3 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem normális, talán nem működik közöttetek a "baráti kémia", ha érted mire gondolok. Lehet, hogy csak azért barátkoztok, mert egymás mellé sodort az élet benneteket, de igazából nincs is semmi közös bennetek, és csak kényszerből megy a barátnősdi.
2/3 anonim válasza:
Kicsit olyan, mintha uralkodni akarna feletted! Te rögtön pattanj, írj vissza stb. De ha Neked van gondod, akkor màr nem is válaszol! Ez nem éppen tűnik igaz baràtságnak! Voltam hasonló helyzetben... Nem írtam vissza, küldött 20 db kérdőjelet. Meg miért nem írok???!! Pl mert dolgozok b.sszus! Van másik barátnőd? Mert csak azért ne ragaszkodj hozzà annyira, ha nincs más. Mert eléggé úgy tűnik ő jól elvan, ha van kedve válaszol a Te gondodra, ha nincs akkor nem! És ez természetes felbosszant és rosszul is esik, mert nem kölcsönös a dolog! Szerintem beszéld meg vele! Ne őröld, idegeld magad! Ha nem érti meg vagy neki áll feljebb, akkor ez a baràtság nem működik sajnos!
3/3 anonim válasza:
Sehogy. A csaj egy parazita, aki csak élősködni akar. Ne haverkodj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!