Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet ebben a helyzetben a...

Mi lehet ebben a helyzetben a megoldás?

Figyelt kérdés

Kb.másfél éve megismertem egy lányt (Nóra), egy másik városból. Talâlkozgattunk, ismerkedtünk, rájöttünk, hogy párkapcsolat nem lesz belőle, de barátok lettünk. A lány közben kapott egy jó állásajánlatot az én városomban. Hozzám költözött és bérleti díj fizetése helyett háztartási munkákat végez és hetente kétszer megmasszíroz. (Masszőr) Külön szobája, fürdőszobája van a házban.

Most megismerkedtem egy lánnyal, akivel rendes párkapcsolatot szeretnék és alakul is, de nem tudom, hogy mi legyen. Szerintetek Nóra maradhat, vagy el kell költöznie? Főleg lányok véleményére vagyok kíváncsi.

2018. nov. 22. 07:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a 10-esnél a pont. Nőként mondom, mennie kell a másik lánynak. Össze akartatok jönni a Nórával, nem lett semmi, mégis ott lakik, nem fizet lakbért, plusz masszírozgat. Sosem lennék barátnője olyan csávónak, akinek iyen lakótársa van. Te lehazudhatod a csillagot is az égről, kamuzhatod, hogy sosem volt semmi. Ezzel a tudattal lennék mindig, mikor nem vagyunk együtt, hanem otthon vagy a lakótársaddal. Akkor is, ha kedves, aranyos, korrekt ember vagy. Hidd el, a nők így működnek.
2018. nov. 22. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el a csajnak,és ha komolyra fordul pl ő is menne hozzád lakni akkor már ne legyen ott a másik,csak abban az esetben ha fizet valamennyi lakbért.A haverodnak megmondod hogy jön a barátnőd és mivel már nem tud fizetni maszírral és a takaritással lakbért kell kérj.De elég egybjelképes összeg pl egy 20as
2018. nov. 22. 11:14
 13/13 qborka ***** válasza:

Nos, lehet, hogy 39/N-ként egyedül én fogom azt mondani, hogy nem kell mennie Nórának egyelőre. alap,hogy bemutatod a másik lánynak és elmeséled, hogy hol ismerted meg Nórát és hogy a lakótársad.

Igazából, ezt legkésőbb kb a második találkozón kellett volna elmesélned. Minél később teszed meg, annál kevésbé fogja elhinni a lány, hogy csak lakótársak vagytok.

Feltételezem, Nóra a barátod. Ha a lány irreálisan féltékeny lesz, jobb, ha hagyod inkább őt. Viszont az is lehet, hogy barátok lesznek ők is.

Nekem semmi ellenvetésem nem lenne Nóra ellen, kivéve, ha hetekkel, esetleg hónapokkal később szerzek tudomást róla. Akkor kicsit zavarna, hogy miért kellett sokáig titkolni, ezt picit gyanúsnak találnám.

2018. dec. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!