Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet a megoldás ebben a...

Mi lehet a megoldás ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kezdődő férfi-nő barátság, egész jól indult, de mostanában "hanyagol", hetek óta nem tudom elérni... OK, tudom, hogy elutazott, plusz nem a legjobb időszakát éli (pl. kirakták a munkahelyéről), de ez nekem akkor is rosszul esik. :( Ennél kedvesebb, türelmesebb, megértőbb nem tudok lenni, mondta is, hogy jól esik neki, hogy megértem őt, stb. Nem tudom, mit csináljak... ha úgy teszek, mintha semmi nem történt volna, az sem jó... de tartok tőle, hogy az sem, ha szólok neki... :/
2017. júl. 31. 09:28
 1/1 anonim válasza:

Szerintem ha tényleg csak baráti a kapcsolat és nem akarsz többet akkor hagyd egy kicsit. Magamból kiindulva nekem is vannak olyan napok hogy nem vágyom senkire. Ez nem azt jelenti hogy hozzámse lehet szólni,de jobb ha békénhagynak.

Én azt csinálnám hogy 3-4 napot hagynám, vagy megvárnám míg hazajön. Akkor valamilyen módon keresni. Ha sikerül vele beszélned akkor várd meg, hogy ő keressen következő alkalommal. Ha ez nem történik meg, szólj neki, hogy neked ez fáj, és szeretnéd megérteni hogy miért van ez.

Én így csinálnám.

2017. júl. 31. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!