Ti megértitek ha a baráti társaságotokban a párok előbb hazamennek és nem vágynak bulizni reggelig?
akik amúgy alapból minden hétvégén kimennek a barátaikkal találkozni és mindig számíthatnak a jelenlétünkre.
Nagyon bánt hogy nem értik meg és akár erőszakosan is próbálnak meggyőzni arról, hogy ne menjünk haza. Én ellenkező esetben mindig megértő vagyok és ezért is esik nagyon rosszul..:( Velem/velünk van a baj, hogy nem vágyunk már reggelig bulizni? amúgy a bulizáson kívül sokszor előtérbe helyezzük a barátainkat és ahelyett hogy néha kettesben lennénk mindig kimegyünk valaki miatt. Tényleg nagyon rosszul esik..:S Rossz emberek lennénk ez miatt? Az a baj , hogy ilyenkor mindig lelkiismeret furdalásom van ha előbb hazamegyünk mint a többiek és ez nagyon rossz érzés..
Szerintem fura. Nálunk a párok soha nem mennek haza punnyadni oknélkül, én se tettem kapcsolatban. Nem éltem együtt exemmel így olyan is volt, hogy ő lelépett én meg maradtam, de ha együtt lakunk akkor is lett volna ilyen (fordítva is). Attól, hogy kapcsolatban vagyok szeretek bulizni és a barátaimmal lenni.
Szerintem a fő kérdés, hogy kapcsolat előtt is ilyen nyugisabbak voltatok, vagy azóta van ez, hogy együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!