Mennyire lenne kedvetek olyannal barátkozni, aki láthatóan feszült a társaságotokban kicsit?
Figyelt kérdés
Barátkoznátok vele attól még, vagy leráznátok inkább?2014. ápr. 4. 15:59
1/4 anonim válasza:
Hogy érted hogy feszült? Mert én akkor vagyok valakinek a társaságában feszült ha utálom az illetőt.
2/4 anonim válasza:
Én alapból utálom a feszültséget,így a feszült emberekkel sem szívesen beszélgetek.
Lehet az elején próbálnék pár kedves szót szólni,hogy lazítson és kizökkentsem,de ha nem megy akkor inkább nem foglalkoznék vele.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért feszült. Lehet, hogy simán csak félénkebb, zárkózottabb az átlagnál. Attól még lehet jó barát.
4/4 anonim válasza:
ha csak a kapcsolat elején feszült, az nem lenne gáz, sokszor én is olyan vagyok idegenekkel. én az ilyen emberekkel direkt kedves, barátságos vagyok, kérdezgetem őket, figyelek rájuk, így általában könnyebben feloldódnak. de ha hosszú távon feszültek, akkor abból arra következtetek, hogy nem bírnak engem, ezért nem is keresem a társaságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!