Akik Amerikában élnek azok hazamennek egészségügyi okok miatt kis időre vagy kifizetik a drága egészségügyi ellátást?
Sajnos nem tudok hazautazni mert a zoldkartya meg nem erkezett meg pedig sok fogaszati gondom van es gondolkodtam rajta h jobban megérné anyagilag. Arajanlatot meg nem kaptam de 1 korona biztos kelleni fog, gyokerkezeles+tomes ami alaphangon 3000 dollár csak az interneten utananezve az araknak.
A repjegy az kb 900 dollar oda-vissza. Korona Magyarorszagon 200 dollar(nem a legolcsobb) gyokertomes, fedotomes egyutt kb 150 dollar.
Van aki direkt ilyen dolgokert is haza szokott utazni?
Ha nincs meg a zoldkartyad, es elhagyod az USA-t, akkor nagy valoszinuseggel nem fognak visszaengedni. Az ideiglenes zoldkartyaval is rizikos, foleg, ha 2-3 honapra ott is maradsz.
Szamold ki, hogy kiesett munka, lehet, ki is rugnak, a repulojegy ara, a magyar fogaszati kezeles ara (miert, ervenyes a taj-kartyad? Avagy az allami fogaszatra mesz...?), es a kockazat, hogy nem engednek vissza.
Megeri?
Nem tudom, melyik allam melyik varosaban elsz, de itt egy gyoker-kezeles-tomes-korona $1010 dollar volt iden szeptemberben ugy, hogy az illeto magyar feketen van itt, ergo semmilyen biztositasa nincs.
Az en biztositasom egy reszet fedezi a fogaszati kezeleseknek, a co-payment 250 dollar lenne hasonlo root-canal-crown eseten.
Semmikeppen sem utaznek fogaszati kezeles miatt mas orszagba. Nem eri meg.
"Arajanlatot meg nem kaptam de 1 korona biztos kelleni fog, gyokerkezeles+tomes ami alaphangon 3000 dollár csak az interneten utananezve az araknak. "
Bizti nincs 3000, ennyiert mar ott is implantatumot raknak.
Legalisan vagyok itt es most vannak folyamatban a papirok.
Csak az kerult 1000 dollarba hogy megtisztitsak a fogaimat un. melytisztitast csinaltak. Az asszisztens csak annyit mondott hogy sok munka lenne a fogaimmal de csak rontgenkepeket latott meg a tisztitast csinalta es o ugye nem orvos. Ajanlott ilyen medicaidet vagy mi... De csak allampolgarok kaphatnak ha X osszeg alatt van a haztartas bevetele.
Fogtomes 200-300 dollar korul lehet, korona 1300 es gyokerkezelesert is elkerhetnek ennyit de 2000 dollarrol is olvastam a neten.
Lattam neten h szervezett utak is vannak klinikakhoz, repteri transferrel, szallassal is kulfoldieknek Magyarorszagra
"Csak az kerult 1000 dollarba hogy megtisztitsak a fogaimat"
Ha ennyire gazdag vagy, akkor hol a gond?!
Kicsit off kerdes lesz!
Kedves Kerdezo, melyik allamban elsz, hogy ilyen sokba kerul a fogorvosi ellatas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!