Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szóljak-e hogy a barátnőm...

Szóljak-e hogy a barátnőm csalja a párját?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, aki talált magának egy pasit, akivel kiment Angliába. Itthon jó szakmája volt, jól keresett, most lényegében a pasi tartja el. Egy birtokon élnek, ahol a pasi dolgozik. A pasi mindent megad neki, de ő amolyan ha jó nincs szamár is jó kapcsoltnak tekinti. Néha hazajön Magyarországra és olyankor egy nős ürgével találkozgat, persze a párja tudta nélkül. Mindenki tud róla itt a faluban, csak szegény párja nem nem, pedig ő is innen valósi. Persze a facebookon állandóan szentimentális dolgokat posztolgat, hogy milyen kedves az ő Gábora, ide viszi, meg oda, milyen boldogok együtt. Mindenki csak nevet rajta és nem értjük az egészet, mert tudjuk, hogy itthon meg egy elérhetetlen másik férfi után rohangászik.

Nagyon sajnálom a párját, mert tudom, hogy átveri és legszívesebben titokban szólnék neki, hogy nézzen utána, mit csinál itthon a szerelme, de nem tudom megtenni, mert különben meg semmi közöm hozzá, hiszen nem az én életem. De közben a lelkiismeretem meg azt diktálná, hogy ne hagyjam, hogy lóvá tegye a párját.

A barátnőmnek már többen is szóltunk, hogy ne csinálja ezt, de szerintem meg sem hallja.

2018. okt. 24. 07:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
84%

Én is azt mondanám, hogy hagyd. De nem azért, amit a többiek írta. Az utolsóval értek egyet. Tényleg még neked is bajod lehet belőle. A végén még te lesz a rossz. Simán el tudom képzelni, hogy a srác nem fogja megköszönni, hanem még rád fog haragudni.

Én is voltam már olyan helyzetben, hogy segíteni szerettem volna egy barátnak, bár más ügy volt, nem párkapcsolat vagy megcsalás. A végén még én voltam a rossz. Azóta én is úgy vagyok, hogy felőlem csináljon mindenki, amit akar, én magasról teszek rá. Annyit teszek, hogy az ilyenekkel már nem tartom a kapcsolatot.

2018. okt. 24. 14:33
 42/44 anonim ***** válasza:
46%

Egyetértek a kérdezővel, undorító a legtöbb válaszoló, és nem csak azért, mert a kérdésben szereplő csajt kb. felszentelik, hanem még irigylésre méltónak találják, hogy kihasználja, ill. csalja a párját..

Remélem, veletek is ugyanezt teszi majd egyszer valaki és akkor is itt fogjátok mondani, hogy "jól tette" :D

2018. okt. 24. 15:29
 43/44 anonim ***** válasza:
50%
Nem szólnék. A saját barátnőm levesébe nem szarnék bele. Ha meg annyira nem lenne gyomrom ezt a "komédiát" nézni, inkább eltávolodnék tőle.
2018. okt. 24. 16:45
 44/44 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, nem tudom hogy sírjak vagy nevessek a legtöbb kommenten, egyszerre szomorú és röhejes ahogy egy hűtlen, erkölcstelen nőt védenek. Nem szokásom irigykedni, szerintem a kérdezőt sem ez vezérli, hanem az erős igazságérzete, ami elég pozitív dolog. Én szívesen bemártanám a csajt, nem ismerem a barátját, de így is sajnálom szegényt, ahogy mindenkit akit csalt már meg a párja. (Elég undorító hogy egyesek normálisnak tartják ezt az életmódot, és képesek egy ilyen embert védeni.)

De mégis azt mondom hogy ne szólj bele a dologba, mert tényleg bajod is lehet belőle, annyit nem ér az egész. Azt javaslom ülj le még egyszer beszélni a barátnőddel, hátha tudsz rá hatni, ha nem érsz el vele semmit akkor hagyd a fenébe, előbb-utóbb le fog majd bukni, és nagy pofára esés lesz belőle.

2018. okt. 27. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!