Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szóljak-e hogy a barátnőm...

Szóljak-e hogy a barátnőm csalja a párját?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátnőm, aki talált magának egy pasit, akivel kiment Angliába. Itthon jó szakmája volt, jól keresett, most lényegében a pasi tartja el. Egy birtokon élnek, ahol a pasi dolgozik. A pasi mindent megad neki, de ő amolyan ha jó nincs szamár is jó kapcsoltnak tekinti. Néha hazajön Magyarországra és olyankor egy nős ürgével találkozgat, persze a párja tudta nélkül. Mindenki tud róla itt a faluban, csak szegény párja nem nem, pedig ő is innen valósi. Persze a facebookon állandóan szentimentális dolgokat posztolgat, hogy milyen kedves az ő Gábora, ide viszi, meg oda, milyen boldogok együtt. Mindenki csak nevet rajta és nem értjük az egészet, mert tudjuk, hogy itthon meg egy elérhetetlen másik férfi után rohangászik.

Nagyon sajnálom a párját, mert tudom, hogy átveri és legszívesebben titokban szólnék neki, hogy nézzen utána, mit csinál itthon a szerelme, de nem tudom megtenni, mert különben meg semmi közöm hozzá, hiszen nem az én életem. De közben a lelkiismeretem meg azt diktálná, hogy ne hagyjam, hogy lóvá tegye a párját.

A barátnőmnek már többen is szóltunk, hogy ne csinálja ezt, de szerintem meg sem hallja.

2018. okt. 24. 07:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
20%
Akkor írd le az előzményeket. Ha nem írod le, honnan a kismaciból tudjuk?
2018. okt. 24. 09:34
 22/44 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes, hogy mindenki pocskondiázza a kérdezőt, de egy régi kérdésnél meg mindenki azt írta, hogy ha ilyen helyzetben lenne, inkább mondják meg neki, mert az fájóbb ha már rajta röhögnek mert megcsalják. Álszentek vagytok.

Én a kérdező helyében a barátnőmnek mondanám, hogy vagy abbahagyja vagy megtudja a barátja az igazat. Igaz a barátságnak vége lesz, mert megsértődik a lány, de kell ilyen barátság bárkinek is?

2018. okt. 24. 09:37
 23/44 anonim ***** válasza:
71%

Te kinek vagy a barátnője?

Ha ennyire nem tetszik, ahogy él, akkor ne barátkozz vele. Ennyi. Ezt kell tenned. Nem pedig beleavatkozni.

És senki sem hülye. A pasi is biztosan tudja, hogy mi az ábra. Ha konkrétan nem is, de nyilván neki is feltűnt már, hogy ő tartja el a csajt, stb. Lehet, hogy neki ez a jó. Lehet, hogy örül, hogy ennyivel megkap egy lányt. Lehet, hogy mást nem tud ő sem nyújtani.

Szóval nem kell beleszólni.

2018. okt. 24. 09:40
 24/44 anonim ***** válasza:
43%

Volna szíved végignézni, ahogy full hülyének nézi a srácot?

Szólj neki!

2018. okt. 24. 09:47
 25/44 anonim ***** válasza:
60%

persze, és majd azt is mondd el a srácnak, hogy te ellenben milyen jó vagy :D

Csak ne kezdted volna úgy, hogy van egy nagyon jó barátnőm :D

2018. okt. 24. 09:48
 26/44 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem az a szomorú, hogy ennyire hülyének nézitek a srácot. Ha mindenki tud róla, akkor nyilván ő is tudja. Csak neki ez így valamiért jó. Valamit valamiért.
2018. okt. 24. 09:50
 27/44 anonim ***** válasza:
46%

Megértem a kérdésben szereplő lányt.

Egy farmon ki ne unatkozna?:_D

2018. okt. 24. 09:50
 28/44 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem névtelenül szólj a pasi feleségének akivel a barátnőd találkozgat, utána az majd elrendezi a barátnődet úgy hogy nem találkozik többet mással:)
2018. okt. 24. 10:20
 29/44 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem a te és a válaszolók erkölcséről, értékrendjéről szól!

Hanem arról, hogy nem dumálunk bele mások életébe!

Mindenki úgy él ahogy akar, amíg nekem nem származik károm belőle leśzarom ki kivel tartatja el magát, vagy ki kivel kefél.

Semmi köze senkinek hozzá.

2018. okt. 24. 10:21
 30/44 anonim ***** válasza:
35%

"Semmi köze senkinek hozzá."

Pont nem.

Az ilyeneket fel kell dobni.

2018. okt. 24. 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!