Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek a férfi nő...

Egytitokzatoslány kérdése:

Mi a véleményetek a férfi nő barátságról?

Figyelt kérdés
Általánosságban is kérdezem és mert a párom inkább nőkkel barátkozik, mert kiskora óta nők vették körül őt velük tudott inkább barátkozni és tényleg sima barátság csak. Viszont megtudtam hogy az egyik lány barátjával volt egy kis petting régen de rájöttek hogy nem illenek össze. Akkor mindketten szinglik voltak. Mikor ezt megtudtam kicsit meghokkentem mert én azt vallom hogy férfi nő között nem lehet barátság tudjátok hogy az egyik mindig többet érez. Ráadásul köztük volt is szexuális érintkezés. Ezért eleinte fura volt hogy simán beszélgetnek azóta is, de ezt megszoktam már. A lánynak is van már párja terhes is tőle. Már találkoztunk is jó fejek mind ketten. Mi is jól megvagyunk párommal. Szóval ebből már nem lesz semmi, eleve messze is laknak. Igazából elfogadtam az álláspontját hogy lányokkal tud kommunikálni inkább csak én tényleg nem tudnék olyannal barátkozni akivel volt vmi köztünk. Lehet ők is elnyomják magukban mintha meg se történt volna.

2018. okt. 23. 09:35
1 2
 11/11 he84 ***** válasza:
Ha nem baráti alapon, akkor inkább az szexuális vágy volt, mert a párjuktól nem kapták meg, amit akartak és ezt nem beszélték meg egymással, mármint a párjukkal, ami eléggé nem szép dolog. Nem a megcsalás a megoldás, hanem az őszinte megbeszélés, a javítás és a kompromisszumok.
2018. nov. 15. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!