Ha férfi létemre nővel barátkozom, és kiemelem, hogy csak barátságról lehet szó, akkor ez milyen hatást vált ki általában?
én személy szerint örülnék ilyen barátnak. Nő létemre sokkal jobban kijövök férfiakkal, amit a környezet furának is tart. Persze részemről nehezebb így barátkozni, mivel az esetek 98%-a csak meg akar kapni egy éjszakára.
Tapasztalatom szerint nagyon ritka az olyan ember, mint te is.
Persze, én is így vagyok. Hozzátenném, hogy én kiábrándultam a nőkből és a kapcsolatokból 3 évvel ezelőtt, szóval max baráti/ismerősi szintig jutok.
Hogy ez mit vált ki belőlük? Nem tudom, nem vagyok gondolatolvasó, meg kicsit se érdekel!
25F
Nem is tudom. Nemrég volt egy férfi akivel napi szinten találkoztam. Bírtam nagyon, de a rossz párkapcsolatom miatt lehet picivel túl gondoltam a vele való barátságot.
Ha kerek perec megmondta volna hogy csak barátság, rosszul esett volna.
Defektesnek éreztem volna magam, hogy tőlem irtóznak a pasik.
Másrészt arra is gondoltam volna hogy lehet hogy éreztettem vele a közeledésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!