Etika órára a barátságról kéne írni, hogy milyen is az igazi barátság és létezik e férfi és nő közt barátság. Valaki segítene?
Neked vannak barátaid? Mit teszel azért , hogy ne csak te, a másik személy is azt állítsa, hogy te a barátja vagy?
Férfi és nő között ha jól működnek a dolgok, abból szerelem lesz, a neme különbözőségéből adódóan nagy élmény az egymásra találás, a másik teljes elfogadása.
Az nem lehet a barátunk, akit nem szeretünk, vagy aki téged nem szeret.
A barátaid között van legjobb barátod? Ő miben különbözik a többitől?
Lehet barátok nélkül élni? Milyen lenne az?
Gyűjtsd össze a legjobb barátod tulajdonságait!
Az osztálytársakat állandóan bíráljuk, megszóljuk őket valamely rossz tulajdonságuk miatt, a barátunkét eszükbe sem jut szóba hozni.Őt úgy szeretjük, amilyen.
Szerintem igenis létezik férfi-nő között barátság. Nekem eddig is sok fiú barátom volt, egyiknek sem lett még vége, megmaradtunk barátoknak. Egyik fél sem akart többet. Ezek a barátságaim még tartósabbak mint a barátnőimmel való barátságaim.
Szerintem azt kellene kifejtened, hogy mi is a barátság, miért van rá szükség és hogy érvelj a saját véleményed mellett. (Te hogy gondolod, létezik-e férfi-nő barátság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!