Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek a férfi nő...

Egytitokzatoslány kérdése:

Mi a véleményetek a férfi nő barátságról?

Figyelt kérdés
Általánosságban is kérdezem és mert a párom inkább nőkkel barátkozik, mert kiskora óta nők vették körül őt velük tudott inkább barátkozni és tényleg sima barátság csak. Viszont megtudtam hogy az egyik lány barátjával volt egy kis petting régen de rájöttek hogy nem illenek össze. Akkor mindketten szinglik voltak. Mikor ezt megtudtam kicsit meghokkentem mert én azt vallom hogy férfi nő között nem lehet barátság tudjátok hogy az egyik mindig többet érez. Ráadásul köztük volt is szexuális érintkezés. Ezért eleinte fura volt hogy simán beszélgetnek azóta is, de ezt megszoktam már. A lánynak is van már párja terhes is tőle. Már találkoztunk is jó fejek mind ketten. Mi is jól megvagyunk párommal. Szóval ebből már nem lesz semmi, eleve messze is laknak. Igazából elfogadtam az álláspontját hogy lányokkal tud kommunikálni inkább csak én tényleg nem tudnék olyannal barátkozni akivel volt vmi köztünk. Lehet ők is elnyomják magukban mintha meg se történt volna.

2018. okt. 23. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem van férfi nő között barátság. Mivel nekem is van. Több, mint 20 éve, és sose történt köztünk semmi.

Az is hülyeség, hogy csak elnyomják magukban. Te mindenki iránt érzel még valamit, akivel volt anno bármi? Nyilván nem. Ha mindketten szinglik voltak akkor és mégsem jöttek rendesen össze, az elég bizonyíték arra, hogy nem akarnak egymástól semmit.

2018. okt. 23. 09:49
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem van ilyen. Nem mindig igaz, hogy "egyik fél majd többet fog akarni".
2018. okt. 23. 09:54
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Van. De én még nem találkoztam ilyennel.

Nálam mindig bepróbálkoztak egy idő után. De másoknál előfordulhat ,hogy csak barátság.

2018. okt. 23. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Mi lenne? :D Van és kész. Hihetetlen mennyire felfújt ez a téma.

Nekem is van ilyen barátom. Nem egyszer aludtunk már 1 ágyban (és nem tinik vagyunk) van, hogy megöleljük egymást szeretetből, de nem az a gyors ölelés hanem kicsit összebújva maradunk mégsem történik semmi. Egyikünknek sem kellemetlen a szitu, soha nem is volt és teljesen jól megvagyunk mindenféle intimitás nélkül.

2018. okt. 23. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Nekem (nö) sok éve van barátom, aki csak barát, egyikünk sem érez többet és nem is akarnánk ezzel elrontani a barátságunkat.

Amíg valaki barát, addig lényegtelen, hogy mi a neme, mert nem az, hanem a személyisége a fontos, az nem, hogy milyen testben van.

2018. okt. 23. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Az egyiket gyakran érdekli a másik, azert megy oda hozzá, de ezek szerint létezik ilyen is..
2018. okt. 23. 10:26
 7/11 he84 ***** válasza:
54%
Van férfi-nő barátság, én is tapasztaltam.
2018. okt. 23. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Rendszerint átmegy szerelembe.
2018. okt. 23. 15:09
 9/11 TR75 ***** válasza:
52%
Nálam is működik. Ennyi. Szerintem ez az adott két személytől függ. Nem feltétlenül egy egyszerű döntés kérdése, mert ehhez a döntéshez kell egy bizonyos személyiség. Szóval nyilván nem működik bárkinél.
2018. okt. 23. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Hát ha már egyszer volt olyan, hogy a párod egy barátnőjével mást is csinált, akkor ezek szerint a mostani barátnőivel is bármikor benne van a pakliban, hogy nemcsak barátok legyenek.

Mondjuk én lehet maradi vagyok, de igazából nem tudnék annak örülni, ha a párom lányokkal venné magát körül, de szerintem ő se lenne attól boldog, ha én fiúkkal mászkálnék.

Bármikor kialakulhat a barátságból, szimpátiából egy szerelem, vagy szexuális vonzódás.

Ismeretségi körömben több ilyesmi volt.

Házaspárok összejártak évek óta, baráti alapon.És egyszercsak kiderült,külön is találkozgat 2 ember, de nem baráti alapon.

2018. nov. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!