Lehetséges szerelem erősségű szeretetet érezni valaki iránt úgy, hogy az valójában nem szerelem?
Figyelt kérdés
Nehéz megfogalmaznom a kérdést.
18 éves lány vagyok.
Van egy nő ismerősöm, akit nagyon szeretek. Egyszerűen szeretek a közelében lenni, és nagyon tud hiányozni, ha sokáig nem találkozom vele. Néhány közeli családtagomnál is jobban kötödöm hozzá, ezért már nem tudom, mennyire normális ez. Viszont semmilyen szexuális jellegű vágyam nincs vele kapcsolatban, ezért nem hiszem, hogy lehet ezt szerelemnek nevezni.
Lehetséges valaki iránt ilyenfokú kötődést érezni szerelem nélkül?
2018. okt. 22. 11:06
11/11 anonim válasza:
Én férfiként férfi barát irányában voltam pont ugyanígy. Semmi buuzulás, semmi erotikus testi vonzalom, de úgy hiányzott ha nem voltunk éppen együtt, mint a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!