Nem érzek szeretetet/szerelmet?
Figyelt kérdés
Arra lettem az utóbbi időben figyelmes, hogy nem tudok úgy nagyon szeretetet érezni, egy halvány érzés van a családtagok és barátok iránt de egyáltalán nem olyan mint régen. Mostanába már azon kapom magam,hogy semmit se érzek csak vagyok,és semmi se köt le,nem lelem örömömet semmiben sem. Szerelmet meg egyensesen képtelen vagyok érezni. Kérdésem az lenne,hogy ezen,hogyan lehet változtatni, hogy érezzek erősebb szeretetet és szerelemet valaki iránt?2016. jan. 31. 12:52
1/3 Salx Narval válasza:
Lehet, hogy csak egy kis vitamin vagy nyomelemhiány. Eléggé lehangolhatja az embert érzelmileg is ha hiányt szenved valamiből a szervezete. Talán segít ha több zöldséget, gyümölcsöt, olajos magvakat eszel és figyelsz az étrended változatosságára is. Egy kis testedzés is jót tehet mindezek mellé. Az ember nem felejt el szeretni csak úgy minden különösebb ok nélkül.
2/3 anonim válasza:
Depressziónak hívják azt a betegséget, amiben szenvedsz. Ilyenkor nemcsak szeretetet nem érze az ember, de eléggé be van fordulva önmagába. Doki kéne.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez ennyire biztos?
2016. febr. 4. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!