Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szerelem? Miert nem ereztem meg soha. Se kotodest, semmi szeretetet senki irant. Semmit.
Az a szerelem, amikor mindig rá gondolsz, ha a közeledben van pillangók vannak a hasadban, szereted a hibáit, mindenkiben őt keresed, nem tudod elengedni, ilyenek.:D
15/l
Szerintem az elsőt nagyon-nagyon sokan nem érezték még, és aki azt mondja az általában összekeveri a kötödéssel:D, kötödést azért nem éreztél mert erős személyiség vagy ez az igazság, szeretet pedig azért nem mert szerintem félsz...olyan nincs tényleg nincs olyan ember aki nem képes szeretni, de lemerem fogadni hogy nem vagy valami nyitott a másik féllel szemben. És amúgy tényleg nagy bátorság kell manapság szeretni is...
Azt pedig nem hinném ,hogy egy lelketlen ember vagy mert még egy gyilkosnak is van lelke.
Őszintént kémiai folyamatok az agyadban, például oxytocin termelődése. 😁 Bocsi...
A többit már elmondták, szóval Kémia Kapitány lelép :D
Akkor fog jönni, mikor nem is számítasz rá. Velem mindig így volt. A lényeg hogy ne siess el semmit, várd meg az igazit. ☺
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!