Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A szép emberek többségének...

A szép emberek többségének élete arról szól, hogy ők milyen szépek?

Figyelt kérdés

Mármint arra a kérdésre, hogy most épp mit csinálsz szinte mindig az a legtalálóbb válasz, hogy éppen szép vagyok.

Minden amit csinálnak arról szól, hogy ezt most nem akárki csinálja, hanem egy szép ember.

Megjegyezném nem irigy vagyok, de ha valami nevetséges azt azért észre szabad venni :)

2018. okt. 20. 09:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

10

Hol írtam, hogy ronda lennék? Testem pont, hogy szép...arcra is hozom az átlagot talán még picit afelett is de ha nem akkor sem érdekel.

Ez csak egy megfigyelés volt, nem kell rögtön nekem ugrani :) Feltéve ha nem ismertél magadra :)

2018. okt. 20. 13:18
 12/13 Miss Endzsi ***** válasza:
Szépnek tartom magam, amit ki is használok, de csak a párom iránt. Sokszor gondolkozom azon mivel lephetném meg. Edzem, így minden nap odafigyelek mit eszem, ezáltal a gondolataim között van, hogy vigyázni kell a szépségemre, megpróbálni nem elrontani.
2018. okt. 20. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, egész nap a tükör előtt riszálják magukat, és ettől topon vannak, már érted hogy értem.
2018. okt. 21. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!