Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A szép emberek többségének...

A szép emberek többségének élete arról szól, hogy ők milyen szépek?

Figyelt kérdés

Mármint arra a kérdésre, hogy most épp mit csinálsz szinte mindig az a legtalálóbb válasz, hogy éppen szép vagyok.

Minden amit csinálnak arról szól, hogy ezt most nem akárki csinálja, hanem egy szép ember.

Megjegyezném nem irigy vagyok, de ha valami nevetséges azt azért észre szabad venni :)

2018. okt. 20. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha valaki tudatában van saját szépségének, vagy csak ő tartja magát szépnek, akkor valóban erről szólhat az egész élete (lásd Kiszel Tünde).
2018. okt. 20. 09:57
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
Borzasztó naiv vagy... Attól még, hogy te nem tudod a saját kinézetedet feldolgozni, attól még nem kell az emberek 20-30%-át lefikázni... Nekik vannak gondjaik, bajaik, és gondolom sokan elcserélnék sok bajukat egy ilyen nevetséges tinédzser irigységre...
2018. okt. 20. 09:57
 3/13 A kérdező kommentje:

2

Vannak bajaik de rendszerint apróságokon akadnak fel mivel megszokták, hogy az élet (és mások) mindent megoldanak helyettük. Hallottál szép feltalálóról, politikusról, tudósról stb?

Nem irigység leírtam már, mit nem lehet ezen érteni?

2018. okt. 20. 09:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Valameddig talán, de úgy figyeltem meg, hogy nemek között is van különbség. Pl. nők számára fontosabb annak tudata, hogy ők szépek, míg rengeteg szép férfit ismerek, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy ők szépek-e vagy sem, nem ebből kiindulva viszonyulnak hozzád így vagy úgy.

Amúgy meg: egy idő után mindenképp meg fog ez változni azok életében is, akik szépnek tartják magukat és fontos is ez nekik, mert a szépség mulandó, az idő el fogja venni tőlük az öregedéssel a szépségüket.

2018. okt. 20. 10:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak szép lennék, ezek szerint akkor nem halt volna meg anyukám.
2018. okt. 20. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Hagyjátok rá. A kérdező évek óta írja a kérdéseket a "szép" emberekről és a saját rondaságát siratja, ez most sem fog változni.
2018. okt. 20. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:

"Hallottál szép feltalálóról, politikusról, tudósról stb?"

Már megbocsájs. Ott van mindjárt Faraday. [link]

A szépség különben is csak egy aktuális elképzelése az embereknek arról, hogy mit tartanak annak. Ezen belül is mást jelenthet neked is, nekem is. Vannak emberek akiket egész életükben foglalkoztatnak a külsőségek, ahogy a saját kinézetük is. Neked ez nevetségesnek tünhet, pedig valakiknek ilyennek is kell lenniük. Én nem szeretném ha minden csak logikus és hasznos lenne körülöttünk, szeretem ha valamire csak úgy jó ránezni. Ezt is túlzasba lehet vinni nyilván mint mindent.

Velük mi bajod kinézetre? [link]

[link]

2018. okt. 20. 10:30
 8/13 October15 ***** válasza:

Politikus: Akad pár nézz parlamenti közvetítéseket.. :P

Feltaláló/tudós: Alan Turing pl szerintem a korszakban jóképűnek számíthatott. Az más kérdés, hogy meleg volt.

De tudom is én van pár kifejezetten szép orvos stb. :P

Meg persze a "dögös milf" latin tanár a DE-n. :D

2018. okt. 20. 11:01
 9/13 October15 ***** válasza:
Vagy KRE-n a kínai tanárnő... már nem emlékszek a nevére de huh te szent isten. :P
2018. okt. 20. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Mint ha te különb lennél. Neked is csak abból áll az életed, hogy itt hírdeted, hogy ocsmány vagy.
2018. okt. 20. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!