Nem is vagyok olyan jó barát, mint amilyennek tartanak?
Egy jó barát nem csak meghallgatja, hogy milyen panaszai vannak a másikról az embereknek, hanem próbálja megtalálni a közös nevezőt. Néha amúgy szükség van arra, hogy kibeszélje a másikat az ember. Na ezek a nem őszinte kapcsolatok nem barátságok, mert ha azok lennének, megbeszélnék. Rohadtul felszínes.
Te egy lelki szemeteskuka vagy. Nekem is volt ilyenhez hasonló szerepem, amikor meghallottam az ócsárlást, annyit mondtam, hogy elég, én is ismerem a másikat, és nem tartom ilyennek. Azt viszont tuti ne mondd el, hogy egymást kibeszélték neked.
Ha nem zavar a helyzet, és nincs igazságérzeted viszont jó kapcsolatot tudsz kialakítani velük, csak soha ne bólogass arra, amit a másik mond, mert lehet egyszer visszamondják egymásnak, és akkor te leszel kiközösítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!