Miért van ez, hogy "eltűntem" számukra?
Mióta elköltöztem a városból vidékre olyan úgy érzem mintha "eltűntem" volna az ismerőseim, barátaim számára pedig csak 20 kilóméterrel költöztem arrébb e kisebb településre.
Azóta azt vettem észre, hogy alig keresnek a barátaim, ismerőseim, alig írnak vissza facebookon is, alig találkozunk. Mikor hívom őket, hogy töltsünk együtt szabadidőt vagy beszélgessünk, egyeztessünk hogy elmenjünk együtt valahová mostanában sosem érnek rá más programjuk van. Úgy érzem mintha egyre jobban kezdenék egyedül lenni és elveszíteni a barátaimat, ismerőseimet és ez által a társasági életemet.
Mi lehet ez ?
Én ugyanígy vagyok, csak a volt munkatársaimmal.Sok évig együtt dolgoztunk, nagyon jó viszonyban.Eljöttem a cégtől, és onnantól szinte töröltek.
Eleinte nagyon bántott,de mára megszoktam, és rájöttem, nem is jelentett a kapcsolatunk annyit, mint akkor hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!