Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos volt az, hogy megutált?

Jogos volt az, hogy megutált?

Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátom, igazság szerint lelkitársam volt, nagyon de nagyon szerettem. Feltettem neki egy nagyon egyszerű és szimpla kérdést, melyik a fontosabb neki, a barátságunk vagy a drogok? Teljsen kiakadt, hogy merek ilyet kérdetni, milyen jogon, nem vagyok a nője, logikátlan és hülye kérdésnek titulálta. Elég régóta mondja, azt hogy nagyon hiányzik neki a drog, és attól féltem, beszerez valami utca drogot, és baja esik. Megmondta, hogy ehhez semmi közöm és tudom, hogy igaza van, de mint barát csak próbáltam segíteni. Elfajult a helyzet és nagyon sok mindennek elhordott, ami nekem fájó pontok, én sem hagytam magam, mert nem bírtam a sok megalázást. Nem értem, hogy egy ilyen miatt, jogos lenne a megutálata? Azóta letiltott, nem szól hozzám, flegmázik, utál mint a sz*rt.

2018. okt. 12. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ti nem voltatok legjobb barátok, de még csak jó barátok sem. Két barát simán tud beszélgetni, akár a drogokról is, akkor is, ha nem értenek egyet, anélkül, hogy összeveszne.

Nem tudom, miket vágtatok egymás fejéhez, de ha nagyon durvákat, akkor persze simán elképzelhető, hogy megutált.

2018. okt. 12. 09:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Eléggé durvákat, nálam fájó pont a külsöm, régebben nagy darab voltam és most végre sikerült lefogynom, de ezzel is bántott, aztán a párkapcsolati problémákat vágta a fejemhez, nem lesz soha barátnőm, nem nézek ki olyan jól mint ő stbi... Én ugyan azt adtam neki vissza, nem megy soha goára, anorexiás, leleki bajos, és talán megbántam hogy lesüllyedtem a szintjére. De miért csinálta ezt, ha olyan dolgokat mondott el amiket másnak soha?
2018. okt. 12. 10:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egymásra vetítettétek ki a saját problémáitokat, önmagatokkal való elégedetlenségeiteket. Valószínűleg gondjai vannak, különben nem akarna újból a drogokhoz nyúlni és egyfajta védekezési mechanizmus kapcsolt be nála, amikor nekiszegezted a kérdést. Lehet átfutott rajta, hogy te nem tartanál ki mellette, ha visszatérne a cuccra és nem akar ebbe belegondolni, ezért próbált eltávolodni ezektől az érzésektől úgy, hogy tőled távolodott el.
2018. okt. 12. 11:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítségemre válhatnak. De mit csináljak? Nekem hiámyzik, de róla ez nem mondható el, már nem adja meg a tiszteletet sem, köszönni nem képes. Még is én mit kezdjek? Adjak neki időt? Vagy mit?
2018. okt. 12. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha te bocsánatot kértél és kezdeményezted a békülést, szerintem azzal megtettél minden tőled telhetőt. Most rajta a sor. Hagyd egy kicsit, átgondolja és reméljük jobb belátásra tér.
2018. okt. 12. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a tanácsokat.
2018. okt. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!