Jogos volt az, hogy megutált?
Figyelt kérdés
Volt egy legjobb barátom, igazság szerint lelkitársam volt, nagyon de nagyon szerettem. Feltettem neki egy nagyon egyszerű és szimpla kérdést, melyik a fontosabb neki, a barátságunk vagy a drogok? Teljsen kiakadt, hogy merek ilyet kérdetni, milyen jogon, nem vagyok a nője, logikátlan és hülye kérdésnek titulálta. Elég régóta mondja, azt hogy nagyon hiányzik neki a drog, és attól féltem, beszerez valami utca drogot, és baja esik. Megmondta, hogy ehhez semmi közöm és tudom, hogy igaza van, de mint barát csak próbáltam segíteni. Elfajult a helyzet és nagyon sok mindennek elhordott, ami nekem fájó pontok, én sem hagytam magam, mert nem bírtam a sok megalázást. Nem értem, hogy egy ilyen miatt, jogos lenne a megutálata? Azóta letiltott, nem szól hozzám, flegmázik, utál mint a sz*rt.2018. okt. 12. 09:10
1/6 anonim válasza:
Ti nem voltatok legjobb barátok, de még csak jó barátok sem. Két barát simán tud beszélgetni, akár a drogokról is, akkor is, ha nem értenek egyet, anélkül, hogy összeveszne.
Nem tudom, miket vágtatok egymás fejéhez, de ha nagyon durvákat, akkor persze simán elképzelhető, hogy megutált.
2/6 A kérdező kommentje:
Eléggé durvákat, nálam fájó pont a külsöm, régebben nagy darab voltam és most végre sikerült lefogynom, de ezzel is bántott, aztán a párkapcsolati problémákat vágta a fejemhez, nem lesz soha barátnőm, nem nézek ki olyan jól mint ő stbi... Én ugyan azt adtam neki vissza, nem megy soha goára, anorexiás, leleki bajos, és talán megbántam hogy lesüllyedtem a szintjére. De miért csinálta ezt, ha olyan dolgokat mondott el amiket másnak soha?
2018. okt. 12. 10:04
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy egymásra vetítettétek ki a saját problémáitokat, önmagatokkal való elégedetlenségeiteket. Valószínűleg gondjai vannak, különben nem akarna újból a drogokhoz nyúlni és egyfajta védekezési mechanizmus kapcsolt be nála, amikor nekiszegezted a kérdést. Lehet átfutott rajta, hogy te nem tartanál ki mellette, ha visszatérne a cuccra és nem akar ebbe belegondolni, ezért próbált eltávolodni ezektől az érzésektől úgy, hogy tőled távolodott el.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, segítségemre válhatnak. De mit csináljak? Nekem hiámyzik, de róla ez nem mondható el, már nem adja meg a tiszteletet sem, köszönni nem képes. Még is én mit kezdjek? Adjak neki időt? Vagy mit?
2018. okt. 12. 12:10
5/6 anonim válasza:
Ha te bocsánatot kértél és kezdeményezted a békülést, szerintem azzal megtettél minden tőled telhetőt. Most rajta a sor. Hagyd egy kicsit, átgondolja és reméljük jobb belátásra tér.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a tanácsokat.
2018. okt. 12. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!