Viccből lecicázni a lánybarátaim?
Figyelt kérdés
Mit reagálnának?2018. szept. 23. 10:40
2/6 anonim válasza:
Nyávognának, aztán a hátukra feküdnének és várnák hogy megsimogasd őket
4/6 anonim válasza:
2. Ezt eljépzeltem. XD
Amúgy barátnőmnek az volt a bajja, hogy a többi barátnőjét mindig becézi a oárja, hogy bébi meg cica, egyszer azzal a barátnőivel lógtunk, és úgy becéztem, hogy kutya, de persze csak viccből. Erre a többi csaj, hogy de bunkó vagyok. Barátnőm persze nevetett, tőle meg kérdezték, hogy miért nevet.
Erre én, jogy téged meg cicának akkor, most müg is mi a bunkóság?
Aztán mindenki fetrengett.
Amúgy ha fiatalok vagytok ilyen oltászápor fog jönni. Ha felnőttek akkor az első válasz 100%-ban hasznos!
5/6 anonim válasza:
nem érdekelne, max. azt gondolnám, valamit akar. ha bejön, akkor sex lehet, de többe nem mennék bele
6/6 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Hány éves? Milyen közel álltok egymáshoz? Hogy ismered, hogy reagálna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!