Szerintetek haragszik rám a barátom vagy csak latino lustaság? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy itt élő kolumbiai barátom és pár hete megbeszéltük hogy találkozunk. Ő negyedórával a várt után ért oda, én 10 percet késtem a dugó miatt és nem volt wifim. Ő addigra már elment. Írta hogy semmi baj mindenkivel előfordul, de amikor új talira hívtam, munkahelyi elfoglaltságra hivatkozott (ez akár igaz is lehet), vagy nem is látja az üzeneteimet Facebookon. Szerintetek haragszik vagy elfoglalt vagy latino lustaság?2018. szept. 9. 10:21
1/7 anonim válasza:
Konkrét személyen kívül ezt senki nem tudja.
2/7 A kérdező kommentje:
Véleményre vagyok kíváncsi nem gondolatolvasásra...
2018. szept. 9. 11:06
3/7 anonim válasza:
Egyenesen tőle miért nem szeretnéd megkérdezni?
Bárki bármit tippel, soha nem tudhatod meg hogy igaz volt -e vagy sem.
4/7 A kérdező kommentje:
Mint fentebb írtam, azt mondta semmi baj, de azóta észre sem veszi az üzeneteket Facebookon.
2018. szept. 9. 11:41
5/7 A kérdező kommentje:
...szóval így nehéz lesz megkérdezni őt
2018. szept. 9. 13:31
6/7 anonim válasza:
Valószínűségszámítást kellene rá használnom (valami egyenletet), betáplálnám mindhárom tényezőt és hátha kidob valamit.
Régen tanultam, fáradt vagyok és még rossz is vagyok matekból. :-(
7/7 anonim válasza:
Latino lustaság? Mivan? :D Elméleteket gyártasz, mert leszar egy pasi, ezt ne csináld már, ha annyira akart volna látni akkor vár. Nem olvassa az üzeneteid, pedig írsz neki, ezt ő látja: koptatni akar. Egyértelmű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!