Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megy a tanulás többi lent?

Nem megy a tanulás többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval folyamatosan egyeseket hozok, és túl lusta is vagyok mert szeretek gépezni.. És lusta vagyok 8-adikos vagyok.. És addig sok az egyetem pedig most indult a suli es a dobosba akarok menni.. Mit tegyek hogyan ihlessem magam? Válaszokat pls

#tanulás #iskola #lustaság #Dobos C. József #8-adikos vagyok #sok az az 1-es
2016. okt. 24. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nem szeretek ilyet mondani, de anyádék jól elcsesztek.
2016. okt. 24. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

LEL :DDD Én is sokat gépeztem anno általánosban kevés tanulás mellett, mégis 4-es 5-ös tanuló voltam.

Ha a nyolcadik se megy, akkor középiskolában haldokolni fogsz te legény :D

2016. okt. 24. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Hidd e l szar az egész életem.

Apáék megakadtak állni 1-nél..

De btms vagyok.. Papíron van.. Áhh ha nem vesznek fel akkor sztem véget vetek a világomnak.

Itthon is sokat basztatnak és csak szivatnak.. :(

2016. okt. 24. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Legyenek céljaid amiért érdemes tanulni!

Én se szerettem sosem tanulni,de volt egy célom,még hozzá az érettségi,mivel az OKJ-s tanfolyam amit elakartam végezni ahhoz az érettségi kellett. Így azon voltam,hogy túléljem a sulit,meglegyen az érettségi és lerakjam az álom szakmámat. Leültem és tanultam. Nem voltam kitűnő sosem,de nem buktam meg, erős 3-as voltam.

Ha most 8.os létedre nem bírod akkor a középsuli/gimi még erősebb az egyetem meg maga a halál lesz

Ha pedig btm-es vagy akkor pedig kéne külön foglalkozásokra járnod,illetve többlet idő esetleg vmelyik tárgyból felmentés is járna.

Ennek utána kéne érdeklődnöd.

Amúgy ha kitűzöl egy célt akkor egyszerűbb lesz.

Neked érdemes lenne kisebb célokat kitűzni pl minden nap leülsz 1 órára és tanulsz. Amennyi belefér az egy órába azt megcsinálod,ha le telt menj gépezni.

Pár nap múlva 2 órára ülj tanulni,aztán gépezés.

Végül odáig menj el,míg az összes házi és tanulni való meg lesz. Jutalom legyen a gépezés.

2016. okt. 25. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom holnatol megpróbálom.. Koszi a biztatást..:)
2016. okt. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!