Hol találhatnák, olyan levelezőtársat, aki segít angolul tanulni?
itt a segítséged
https://www.youtube.com/watch?v=PjACd1pBCzk&list=PLIdbQ-aSdi..
Nem tudom, ha te esetleg azt várod, hogy mindenféle nyelvtani szabályokat magyarázgassanak el neked levélben, az nekem is kissé furcsa lenne és fárasztó meg időt igénylő... Ha erre godolsz, akkor nem hiszem, hogy túl sok érdeklődő lenne...
Ha valahogy másképp gondolod a dolgot, írd le kérlek, mert különben engem lehet, hogy érdekel, illetve megpróbálhatnánk levelezni.
Az angolom 4-es volt suliban, bár a nyelvtan nem erősségem. Egyébként sokat segít angol tanulásban ha angol nyelvű filmeket vagy sorozatokat nézel, esetleg twitteren próbálsz angolul írni, kommunikálni... Én elég régóta tanulok már angolt, de nem az iskolai órák segítenek. 2-3 éve semmit nem értettem meg, de találtam egy brit kedvencet, akit sokszor nézek, hallgatok és azóta már 80%-ig megértem az angolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!