Van kedve valakinek postai úton levelezni? Illetve hol találhatok olyan levelezőtársat aki külföldi, és angolul tanul?
Hát a mai világban , nem nagyon fogsz találni ilyet...ritka aki pénzt költ ilyesmire, ha a neten olcsóbb és hát ha azt mondom lényegesen akkor meg sem közelítem a valóságot,tehát , hogy lényegesen gyorsabb is... :DDD
Miért jó az, ha napokat kell várni,mire vissza ír a másik?
Érdekes felvetés :). Amikor én voltam 14, akkor az átlagember számára még igazából elérhetetlen volt az email és az SMS. A lányokkal is papíron leveleztem, és vezetékes telefonon dumáltunk. Örülök, hogy valakit érdekelnek a hagyományos dolgok.
36/F
www.interpals.net
Ezen az oldalon rengeteg ember van, rákereshetsz olyanra is, aki postai úton szeretne levelezni (snail mail pen pals), és rákereshetsz olyanokra is, akik egy adott nyelven tanulnak.:)
Hú, én kb. 8 éves koromtól folyamatosan leveleztem, leginkább a külföldi barátaimmal.
Nincsen annál izgalmasabb, mint várni, hogy mikor érkezik levél a postaládába. És igen, külföldiekkel pl. sokszor hetekbe is telhet (nyilván amúgy sem postafordultával ír vissza az ember). Ez a lényege. :)
Az e-mailezés ezt nem pótolja!!
Szia. En szivesen levezeznek veled :) irj privatot, es a tobbit megbeszeljuk ott!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!