Az ilyen érdekbarátnő?
az ilyennel nem is kell foglalkozni. én se szeretem odaadni egyébként a kidolgozott tételeimet stb, mert az nekem jó, de lehet másnak nem és engem szapul, hogy nem jó. ezt is megmondhatod neki vagy azt hogy nincs időd kedved stb és oldja meg magának.
esetleg tilthatnád fb-n vagy ne is reagálj a leveleire.
igen, érdekbarátnő :)
Amúgy szerintem még fiatal vagyhozzá hogy barátnőzz, foglalkozz a tanulással, hosszabb távon megéri :)
23 L
Ha fizet érte, mi baj van?!
Tesómnak is fizettek, ő 14/F.
Én 17/F.
Igen, az ilyen érdekbarátnő. Viszont az a benyomásom, hogy valamiért ragaszkodsz hozzá, hogy a barátnőd legyen.
Akkor te is légy "érdekbarátnő", legalább olyan szempontból, hogy addig tartogasd társaságnak, amíg nem, találsz jobbat.
Megnevelni nem tudod, ne is tedd, az a szülei dolga (lett volna). Ők szülőként, felnőttként nem mentek sokra nálad, ha kioktatod a is lustát, még neked áll feljebb. Te leszel a rossz, ez nem hiányzik neked.
Nézd, ha lelesi a leckét rólad, attól a te tudásod se több, se kevesebb nem lesz. Neked meglesz a tudásod, jó gimiben tudsz továbbtanulni, ő meg tényleg mehet kakit lapátolni. Ez az ő döntése. Majd egyszer rá fog jönni, hogy nem jól csinálta.
Néha azért megcsinálhatnád, hogy nem mégy fel a Fészre, mondván, hogy "el voltál foglalva, nem értél rá." Nem vagy te köteles készenlétben állni. :-)
hibásan írtam:
nem mentek sokra nálad = nem mentek sokra NÁLA.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!