Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyire fair...

Szerintetek mennyire fair dolog rámenni a baratotok volt csajaja?

Figyelt kérdés

Van egy "baratom" akivel 11 éve vagyunk jóban (most vagyok 22), Es ráment a volt csajomra holott mondtam neki h nem esne jol. Ő erre azt mondta, hogy zavar ha en megdugnam mi? Meg hogy amugy is 1 hónapot jartatok. Mondtam neki, hogy igazbol lényegtelen, mert amugyis ha "legjobb baratom vagy" Es megkérlek valamire, arra törekedni kell (hogy ne csinálja).

Kiváncsi vagyol a véleményekre

2018. szept. 2. 07:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Nem akartalak megbántani bocs :)

De ha egy egy hónapos "kapcsolat" téged ennyire kicsinál lelkileg,veled lehet valami...

Szerintem te túl lelkizős lehetsz,sok voltál a csajnak,amit ő észrevett,és most a barátod jön be neki,te meg most a barátodnak lelkizel.

2018. szept. 2. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

9# Vagyok.

Értem, de én sem a lányról beszéltem.

Szerintem neked nincs jogod két ember életére kiható döntést hozni, mert neked nem esik jól

Szerintem nincs jogod meggátolni őket ha mindketten akarják és nem egy sz--kapcsolatról lenne szó vagy valami más felületes dologról hanem tényleg összeillenek vagy ha nem is, akkor is van valamilyen lehetőség, hogy sokáig együtt lesznek.

Egyszerűen nem lehetsz ennyire önző.

Nyílván ha egy egyszer egyéjszakásról lenne szó vagy valami semmiségről, akkor normális ha megkéred, hogy "Figyelj ... inkább ne", de ha komolyabb dologról van szó, akkor nem a barátom a köcsög hanem te vagy.

2018. szept. 2. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez nem arról szól, hogy mihez van joga, hanem hogy mi egy barát mozgástere egy ilyen helyzetben, szerintem hacsak nem tényleg szerelmes (de akkor is oda jön, és elmondja, és nem a fent idézett módon természetesen), vagy mondja az érintett fél azt, hogy ő rendben van azzal, ha kikezd az exével (persze ha tudni lehet, hogy hazudik, akkor az sem számít, ha ezt mondja), akkor az ex tabu (néhány évig biztosan).
2018. szept. 2. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Oké, de szerintem a barátomnak azt is kell nézni, hogy jó a másik félnek.

Ha egy egyéjszakásról van szó, akkor köcsög a barát aki kikezd a csajjal, mert lényegében a semmiért bántja meg legjobb barátját, amit bármelyik más lánnyal eltudott volna intézni.

Ha a barát és az ex nagyon jól kijön és sanszos, hogy egy hosszú boldog kapcsolat lehetne belőle, akkor meg a kérdező a köcsög barát, mert elveszi azt a bolgodságot a barátjától sajátos önző indítatással.

Szerintem ilyen egyszerű... Nem csak a legjobb barátodnak kell legjobbbarátként kezelni téged, hanem neked is őt.

Magyarul a helyzettől függ.

2018. szept. 2. 12:26
 15/18 A kérdező kommentje:
1 hete lett vege egy 3 éves kapcsolatának, csak megdugni akarja , nem párkapcsolatot "csinalni", akkor nyilván mas lenne a helyzet. Kötődtek a lányhoz, megmondtam neki ezt is. Szerintem nem vagyok önző. Egy percig nem gondolkodtam soha en ra menjek az exere. De kinek a pap kinek a papne :D
2018. szept. 2. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de fordított esetben nekem nem lenne vele bajom. Elvégre, 'ex', tehát már nem járunk, ergo semmi közünk egymáshoz.

Csak akkor buknék ki ha a barátnőmmel megcsalna, de akkor nagyon.

2018. szept. 2. 12:41
 17/18 A kérdező kommentje:
Az tényleg cink lenne :D
2018. szept. 2. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyen levek mentén amit én otthagyok a mekiben, azt (vagy olyat) ne egyen a haver se, ugye? Miféle marhaság ez? A nagybátyám össze akart jönni egy csajjal, akinek viszont ő nem tetszett, ezért összehozta a nővérével. Ásó kapa nagyharang, 50 évig boldogan éltek, míg meg nem haltak. (Legalábbis a nagybátyám, mert a nő még él.)
2018. szept. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!