Mièrt nem köszönnek az emberek? Ti haragszotok, ha egy baràtotok nem köszön az utcàn?
Sokszor jönnek oda emberek hozzám, hogy "Nem köszöntél, pedig köszöntem és integettem is".
Legtöbbször nem veszem észre. Valahogy sietek, gondolkozok valamin stb.. Még ha a periférikus látásomban is van egy gyüsgű utcán vagy iskolában sem veszem észre legtöbbször.
Nem haragszom, ugyanis, mivel hajlamos vagyok elkalandozni, bizony velem is megesik, hogy olyan ismerősöket nem veszek észre, akik kb 2 centire mellettem sétálnak el. Olyankor hangosan odaköszönnek, én felócsúdok, felfogom, hogy ki az és visszaköszönök és el is felejtjük.
Fordítva is volt, hogy egy ismerős nem köszönt, amikor én köszöntem neki és gondoltam, el van a saját gondolataival, nem álltam le szólongatni, hagytam inkább.
Én attól tátom a számat, amikor egy barátom/barátnőm meséli, hogy nagyon dühös, mert találkozott egy ismerősével az utcán, aki nem köszönt, ezért le is törölte őt Facebook-ról. Valahogy erősnek és feleslegesnek érzem megszakítani valakivel a kapcsolatot, mert az figyelmetlen volt egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!