Szerintetek is normális, ha egy lány és fiú barát így köszön el?
Van egy srác barátom, CSAK A BARÁTOM, akivel mindig puszival köszönünk,öleléssel köszönünk el és mondjuk,hogy szeretlek.
Nagyonjóban vagyunk,de se ém ,se ő nem akar többet. Nekem van pasim is.
Van 1-2 barátnőm,aki szerint ez nagyon furi. Mármint ez a szeretlek dolog.
Lányok,nektek is van ilyen fiú barátotok? Nektek is ilyen szoros a kapcsolatotok?
21N
Puszi, ölelés simán meglehet, azonban a "szeretlek" nekem fura.
Max akkor használnám a gyerekkori nagyon-nagyon erős barátságról lenne szó, ami már testvéri szintre emelkedett.
Mindig azt mondja,hogy olyan vagyok neki ,mintha a kishuga lennek.
Tenyleg igy vam,o 5 evbel idosebb,mar magyon sokra vitte es mindig ad tanacsomat,stb.
A puszi,ölelés még teljesen rendben van. Viszont a "szeretlek" kicsit sok vagyis ilyet szerintem a barátok egymàsnak nem szokták mondogatni. Persze szeretik egymàst, de érted ez a többségnek furcsa,szokatlan.
19/L
A puszi rendben van, az ölelés kifogásolható, a szeretlek szót felejtsd el a barátoddal kapcsolatban!
Kíváncsi lennék, kinek jutott eszébe először, hogy így köszönjetek! Szerintem az mást is akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!