Szerintetek mennyire fair dolog rámenni a baratotok volt csajaja?
Van egy "baratom" akivel 11 éve vagyunk jóban (most vagyok 22), Es ráment a volt csajomra holott mondtam neki h nem esne jol. Ő erre azt mondta, hogy zavar ha en megdugnam mi? Meg hogy amugy is 1 hónapot jartatok. Mondtam neki, hogy igazbol lényegtelen, mert amugyis ha "legjobb baratom vagy" Es megkérlek valamire, arra törekedni kell (hogy ne csinálja).
Kiváncsi vagyol a véleményekre
Egyet értek veletek!
Megmondtam neki, hogy gondolkodjon el magán.
3as, mi lett utánna? :/
én 49 éves vagyok,hidd el nekem,hogy a ti korotokban mindig mindenhol ezt csinálták a fiatalok,mi is anno .
Ráadásul 1 hónapot jártatok,ez nevetséges,ez nem kapcsolat már ne is haragudj.
Hmmm,"barát",mert 10 éve együtt mecsbokszoztatok az általánosban...
Pár év múlva mindegyikőtök megy a saját útjára az életben,ezek a "nagy barátságok" úgy kikopnak,mint a pycsa,nevetve fogsz az ilyenekre visszaemlékezni.
Ne foglalkozz ilyenekkel,inkább szedj fel egy jó csajt,és lépjetek tovább!
A volt barátnőmmel szakítottam. Annyira nem passzoltunk össze, majd a legjobb barátom összejött vele és tökéletesen összeillenek.
Soha sem voltam féltékeny, mert okkal szakítottam és ha nem is én vetettem volna véget a kapcsolatnak hanem a lány, akkor sincs értelme annak a mentalításnak, hogy ha nem lehet az enyém, akkor senkié sem lehet :)
Nőjetek fel. Az égvilágon semmit sem jelent ha valaki az exeddel jön össze. Nyílván okkal nem vagytok együtt...
6 os válaszoló , lehet van igazsag a mondandodban, de az h együtt matchboxztunk az erős túlzás...Látom
Sokan nem értettek a valódi lényeget, hogy en megkértem h ne csinálja mert szarul esne Es nem a csajrol van specifikusan szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!