Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyire fair...

Szerintetek mennyire fair dolog rámenni a baratotok volt csajaja?

Figyelt kérdés

Van egy "baratom" akivel 11 éve vagyunk jóban (most vagyok 22), Es ráment a volt csajomra holott mondtam neki h nem esne jol. Ő erre azt mondta, hogy zavar ha en megdugnam mi? Meg hogy amugy is 1 hónapot jartatok. Mondtam neki, hogy igazbol lényegtelen, mert amugyis ha "legjobb baratom vagy" Es megkérlek valamire, arra törekedni kell (hogy ne csinálja).

Kiváncsi vagyol a véleményekre

2018. szept. 2. 07:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*csajara
2018. szept. 2. 07:54
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
ez egy íratlan szabály, hogy barát exe tabu.
2018. szept. 2. 08:10
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj de ez undorító. Sosem értettem amúgy, van x millió lány akire mehet,ha meg csak meg akarja fektetni,akkor neki mindegy,hogy kit,nem?! Muszáj pont azt az egyet??? Szerintem azért üljetek le erről beszélni,mert az ilyen embert én nem tartanám mégcsak havernak sem. (Funfact: """legjobb""" barátnőm lefeküdt a pasimmal anno,átérzem😅)
2018. szept. 2. 08:12
 4/18 A kérdező kommentje:

Egyet értek veletek!

Megmondtam neki, hogy gondolkodjon el magán.

3as, mi lett utánna? :/

2018. szept. 2. 08:35
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Igazi barátságokban ez a téma fel sem jön.
2018. szept. 2. 08:55
 6/18 anonim ***** válasza:
36%

én 49 éves vagyok,hidd el nekem,hogy a ti korotokban mindig mindenhol ezt csinálták a fiatalok,mi is anno .

Ráadásul 1 hónapot jártatok,ez nevetséges,ez nem kapcsolat már ne is haragudj.

Hmmm,"barát",mert 10 éve együtt mecsbokszoztatok az általánosban...

Pár év múlva mindegyikőtök megy a saját útjára az életben,ezek a "nagy barátságok" úgy kikopnak,mint a pycsa,nevetve fogsz az ilyenekre visszaemlékezni.

Ne foglalkozz ilyenekkel,inkább szedj fel egy jó csajt,és lépjetek tovább!

2018. szept. 2. 08:58
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Fairnek fair (onnantól, hogy már nem vagytok együtt), csak parasztság.
2018. szept. 2. 09:18
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Méghogy a "csajod" volt... Már a szótól is feláll a hátamon a szőr. Meg egy hónapig...röhej. Semmi közöd hozzá, ha összejönnek.
2018. szept. 2. 09:21
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

A volt barátnőmmel szakítottam. Annyira nem passzoltunk össze, majd a legjobb barátom összejött vele és tökéletesen összeillenek.

Soha sem voltam féltékeny, mert okkal szakítottam és ha nem is én vetettem volna véget a kapcsolatnak hanem a lány, akkor sincs értelme annak a mentalításnak, hogy ha nem lehet az enyém, akkor senkié sem lehet :)

Nőjetek fel. Az égvilágon semmit sem jelent ha valaki az exeddel jön össze. Nyílván okkal nem vagytok együtt...

2018. szept. 2. 10:21
 10/18 A kérdező kommentje:

6 os válaszoló , lehet van igazsag a mondandodban, de az h együtt matchboxztunk az erős túlzás...Látom

Sokan nem értettek a valódi lényeget, hogy en megkértem h ne csinálja mert szarul esne Es nem a csajrol van specifikusan szó.

2018. szept. 2. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!