Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek sem kedvel ugye?...

Szerintetek sem kedvel ugye? Hogyan próbáljak barátkozni vele úgy, hogy ne legyek tolakodó?

Figyelt kérdés

A barátom egyik haverjának a barátnője elsőre nekem nagyon szimpatikus volt, de úgy érzem ez nem kölcsönös. Ha egy társaságban vagyunk általában én szólok hozzá, ő nagyon ritkán keresi a társaságomat,olyankor is leginkább kínos csend van. Pedig úgy gondolom, ha jobban megismernénk egymást jóban lehetnénk. Gondolkoztam már, hogy elhívom valahova a fiúk nélkül, de elég ciki lenne utána, ha lerázna.

Vannak barátaim, nem akarok minden áron jóban lenni vele, de ritkán találkozik manapság ilyen szimpi velem egy idős lányt, így mégis csak örülnék neki, ha sikerülne kicsit jobb viszonyt kialakitani vele.

Ötletek?

2018. aug. 23. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehwt hogy csak félénk es azert nem beszélget veled?

Én pl. Új emberekhez nem nagyon szólok hozzá.

2018. aug. 23. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Puhatolózhatnál a barátodon keresztül, hogy ő ezt hogyan látja, illetve rákérdezhetne erről a haverjánál. Aztán kiderülne, hogy nem vagy szimpi vagy csak nehezen barátkozik a lány.
2018. aug. 23. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem mindketten félénkek vagyunk és amikor közös társaságban vagyunk ő sem tudja mit mondjon nekem, hogy legyen téma és én sem neki. Nem vagyok nagy barátkozós, minden barátnőmmel úgy lett szoros a kapcsolatom, hogy ők nyitottak felém. Most kivételes próbáltam apróbb lépéseket tenni felé pl.reagáltam messengeren a napjára szivecskés szmájlival, amire nem reagált semmit. Volt, hogy együtt nyaraltunk 4en és direkt mellé ültem az úton, hogy hátha megtörik a jég és beszélünk 2-3 szónál többet, de megint csak semmi. Szülinapján is próbáltam kedvesen felköszönteni, viszont egy mosolygós "köszi"n kivül semmi se történt. Lehet már így is tolakodó vagyok :(

Mindezek ellenére mégis azt érzem, hogy lehetnénk jóban, de nem tudom mit tehetnék még az ügy érdekében.

2018. aug. 23. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!