Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan keressek barátnőket?

Hogyan keressek barátnőket?

Figyelt kérdés

Kiközosítve érzem magam első sorban azért mert nem sminkelek! Nagyon béna vagyok benne igy inkabb nem röhögtetném magam azzal, hogy a fejem pl 2 színnel sötétebb. Ahogy ki teszem a lábom a városba mindenki model. Nem vagyok csúnya mindenki szépnek tart de nincsenek barátaim.. és már meguntam, hogy én mindenkinek ott vagyok ha baja van.. nekem mikor van valami bajom sosincs ideje senkinek. Szóval csak "barátaim" vannak idézőjelben... de jó lenne egy barátnő aki nem ilyen lenne :(. Semmit se szoktam csinálni lol-ozok, fortnite-ozok, dolgozok, egyetemre járok es kb ennyi .. ki menni a barátaimmal nem tudok mert nincs kivel. Boltig szoktam elmenni csak de még addig se szeretek mert mindenki úgy néz rám mintha ufo lennék :( a szak ahova járok (programozni tanulok) alig van 14 lány akiből mindenkit csak a smink érdekel :(. Barátom van, de hétvégén mikor ő nincs a városban jo lenne egy lány barátnő akivel beszélgethetnék :(..

Eddig annyira nem éreztem, hogy nincsenek barátaim, mielőtt volt barátom írt elég sok fiù és csak úgy nem írtam vissza meg ilyenek.. el voltam a meneküléssel elég vissza húzódó vagyok meg csendes. Régebben voltak baratáim de itt egyetemen senkim sincs :(. Volt egy barátnőm de amióta van pasia én nem élek számára :(.

22 éves vagyok nem járok bulizni nem iszok semmi ilyesmi.. még csak ki se szoktam menni a házból mert nincs kivel :(. (A barátommal szoktam ki menni de ő nincs itt hétvégén meg nyáron ritkábban tud jönni :( ).

A másik lány meg megharagudott rám mert meglátta, hogy vagy 2 éve bejelölt a nagy szerelme barátjának fb-n pedig vissza se igazoltam :( meg nem is tudtam hogy ő ott van... minden barátnőm aki volt csak annyit mondott rám, hogy de jó nekem smink nélkül is szép vagyok meg bárkivel lehetnék és kb ennyi.. barátaim attól még nem lesznek :(. Fiú barátokat meg nem akarok félek a fiúktól meg szégyenlős vagyok.

Hogy lehetnének lány barátaim? Vagy hol kereshetnék? Már nagyon rossz így vagyok 3 éve, olyan mintha nem is élnék csak bent vagyok 4 fal között.

2018. aug. 12. 01:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én veled egyidős lány vagyok. Ha közel laksz Pesthez,akkor szívesen barátkozom,és akár találkozhatnánk is. :)
2018. aug. 12. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Ha gondolod, nekem is írhatsz.

20/l

2018. aug. 12. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van kedved nekem is írhatsz. 20/L Bp-n lakok :)
2018. aug. 12. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!