Az interneten lehet barátnőket szerezni?
sajnos nincsennek barátnoim,sosem voltak pedig nemvagyok rossz . visszahúzódóbb vagyok egy s más miadt a multambol de szerintem ettol fuggetlenul egy jószívű szerethető ember vagyok..
nagyon egyedul erzem mar magam szeretnek baratnoket akikkel talalkozhatok kimozdulhatok....ha nem is eloben de meg annakis orulnek ha itt a neten talalnek akivel naponta lehetne csetelni/tartani a kapcsolatot.
szerintetek hogy talalnek ilyet vagy van erre valamifele oldal mint a kapcsolatra pl a tarskereso ?
19/L
Énis ugyan így vagyok,annyi különbséggel hogy én pasi vagyok és van pár haverom,de annyira érettlenek és gyerekesek hogy most leszbi vagy kapcsolatban lévő csajt (hogy ne szeressen belém véletlenül se) keresek,abban bízva hogy vele komoly dolgokról is lehet beszélni és nem csak az autókat meg a focit akarja megtárgyalni velem minden alkalommal,ami teljesen hidegen hagy.
Ha fiú haver is jó felőlem írhatsz ha nem vagy az a tipus aki 2-3 nap utám vissza se ír.
Szia!
Én szívesen barátkozok, bár velem csak internetes barátság jöhet szóba :)
28 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!