Hol keressek új barátnőket?
Őszintén remélem, h találsz valakit!
Én sajnos nem pesti vagyok, de jó lenne időnként valakikkel összejárni:(
Lehet ismerkedni, barátkozni az orvosi váróban vagy ha idősebb lesz a baba, akkor a játszótéren is.
De én a helyedben megpróbálnám visszacsalogatni a régi barátnőket.
úgy vagyok vele aki itt hagy amikor szükségem van rá az nem barátnő ,menjen szerintem.
amúgy a X kerületben lakom.de mint írtam nekem az is megteszi ha valakivel tudok néha gépen dumálni.
Tőlem is elmaradoztak és az a gáz, hogy ha véletlenül beszélünk is, alig van közös téma :(( Ők ugyanabban a világban élnek mint amikor elmentem szülni, én meg egy teljesen másik világba csöppentem. Kicsit sajnálom, ettől függetlenül nem nagyon hiányoznak, mindig jön valaki más.
Én főleg játszótéren szoktam beszélgetni vagy manómuzsikán, játszóházba is lehet menni, babatornára, baba-mama klubba, babamasszázsra, nem tudom mennyi idős a babád. Ha van a szomszédságban kisgyerekes anyuka akkor vele is könnyű szóba elegyedni. Plusz ha esetleg eljársz tornázni vagy valamilyen tanfolyamra baba mellett akkor ott is könnyű ismerkedni, dumálni kicsit. Nekem ezek jöttek be. Nincsenek hú de mély baráti kapcsolataim, de ez most jó így, a család van a középpontban. Azután ha visszamegyek dolgozni úgyis változik minden megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!