Jól tettem hogy feladtam hogy valaha is legyenek barátaim?
Soha nem voltak barátaim.Az összes barátom csak kihasznált.Ha hívtak valahova,azt is azért hogy legyen kit szivatni.Mindig beégettek a lányok elött is.Én mindig mentem,de ha nekem kellett valami,soha nem számíthattam senkire.Nagyon durva dolgokat megcsináltak velem.Többször megfogadtam hogy nem barátkozom velük többet,de mivek más nem volt,mindig megbocsátottam.De csak újabb csalódás lett a vége.
Lányokkal is próbálok ismerkedni de egyből elutasítanak.Facebookon is már 4-en letiltottak.
Mindig egy normális barátról álmodtam,akiben megbízhatok,de soha nem kaptam meg.2 éve megszakítottam ezekkel a kapcsolatot,azóta nincs egy barátom se és semmi szociális életem.
Netes barátaim voltak,innen a gyk-ról,de azok is mind itthagytak kivétel nélkül.Azt hittem legalább szánalomból barátkoznának velem ha megmomdom higy egy darab barátom sincs és egész nap nem szól hozzám senki,de nem.
Az ember alapvetően gonosz és szadista faj.Szerintem nem kéne emberekkel barátkozni.Ha vennék egy kutyát vagy egy macskát,sokkal jobban járnék mint bàrmilyen emberi kapcsolattal.
Rengetegszer próbálkoztam de kivétel nélkül mindenkiben csak csalódtam.Az utóbbi 6 évben összeswn 10 barátom volt,a nagyrésze elárult,itthagyott,egy része csak kihasznált,csak érdekből volt a barátom,a másik része meg folyamatosan szivatott és bàntalmazott.
Elég szar érzés ha elhívnak valahova és mindenki beszólogat,rajtad röhög,elveszik az italodat és rádborítják..
Ha egész életemben ezt kaptam,soha nem volt hozzàm kedves senki,hogy várod el hogy bízzak az emberekben?
14
Ez rohadt rosszul esett!Most jól belémrúgtál
Egész életemben kedves voltam mindenkivel,de nem ezt kaptam vissza..Mindenki csak kihasznált,szivatott és elárult.
Csak egy barátot akartam,akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra,de em kaptam meg!Nem számíthattam soha senkire
“Nem érdemes őket barátnak nevezni, csak megjátszották magukat.”
Ha így vesszük,soha sem voltak barataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!