Jól tettem hogy feladtam hogy valaha is legyenek barátaim?
Soha nem voltak barátaim.Az összes barátom csak kihasznált.Ha hívtak valahova,azt is azért hogy legyen kit szivatni.Mindig beégettek a lányok elött is.Én mindig mentem,de ha nekem kellett valami,soha nem számíthattam senkire.Nagyon durva dolgokat megcsináltak velem.Többször megfogadtam hogy nem barátkozom velük többet,de mivek más nem volt,mindig megbocsátottam.De csak újabb csalódás lett a vége.
Lányokkal is próbálok ismerkedni de egyből elutasítanak.Facebookon is már 4-en letiltottak.
Mindig egy normális barátról álmodtam,akiben megbízhatok,de soha nem kaptam meg.2 éve megszakítottam ezekkel a kapcsolatot,azóta nincs egy barátom se és semmi szociális életem.
Netes barátaim voltak,innen a gyk-ról,de azok is mind itthagytak kivétel nélkül.Azt hittem legalább szánalomból barátkoznának velem ha megmomdom higy egy darab barátom sincs és egész nap nem szól hozzám senki,de nem.
Az ember alapvetően gonosz és szadista faj.Szerintem nem kéne emberekkel barátkozni.Ha vennék egy kutyát vagy egy macskát,sokkal jobban járnék mint bàrmilyen emberi kapcsolattal.
Tudod, fájni fog az igazság, de nem te utálod az embereket, hanem az emberek utálnak téged :)
Talán be kéne fejezni a lúzerkodást, meg ezt a gusztustalan negatív világnézetet, és akkor talán nem tiltanának, rühellnének az emberek. Esetleg megmozdulni, valami hobbit csinálni, úgy érdekesnek lenni? Könnyű a gép előtt vinnyogni, hogy nincs igazi barátod. Csak azért tenni is kell, mert nem potyognak az égből. Minden emberi kapcsolatnak két oldala van, senki nem akar egy rakás szerencsétlenséget maga mellé venni puszta jószívűségből.
Utolsó egy idióta vagy..
Voltak barátaim de ezek folyamatosan,szivattak,csesztettek,megaláztak és vertek engem!A múltban 6 barátom is volt,dr mindenki csak bántott!
Miattuk letttem ilyen!
"Egész életemben én voltam az osztály lúzere,kiközösítettek általánosban,kiközösítettek a gimiben.Gimiben vertek is.Szalagavatón se táncolhattam,ballagási bulira se hívtak meg.De már az óvodában is piszkáltak."
Ez szóról szóra igaz rám is, csak engem általánosban is vertek. Mégsem lettem egy megkeseredett, frusztrált embergyűlölő és sikerült igazi, tartós, fantasztikus barátságokat építenem. Én nem kevés melóval, de túlléptem és lezártam életem azon szakaszát, de ha te inkább vergődsz a nyomorodban életed végéig akkor egészségedre, minden jogod megvan hozzá, csak aztán ne sírj, hogy magányos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!