Ha valaki mond valami sértőt a külsődre és így válaszolsz megalázó számára?
Figyelt kérdés
Teljesen higgadtan azt válaszolod, hogy: ja igen igen tudom. És utána továbbmész vagy más aktivitásba kezdesz.
Ezzel megalázom őt?
2018. aug. 6. 07:58
21/25 anonim válasza:
Ha unott arccal a szemébe nézel, és halkan csak annyit kérdezel:
"Egyéb?"
és tartod a pókerarcot, na, az kínos neki.
22/25 anonim válasza:
Koldul magának két ilyen percet aztán ő tényleg el is felejti. Tökmindegy mit mondasz. Esetleg megpróbálhatsz rávilágítani, hogy ő valójában ezt csinálja, pedig nem szorul rá, meg hogy jó lenne tudni, honnan jön ez a kényszer nála, de ez finoman szólva nehezen halad el az utolsó kérdésig.
23/25 anonim válasza:
#18 De akkor most “megalázni” akarod õt, vagy csak kezelni ezeket a helyzeteket?
Mert amit mondasz, annak semmi köze a megalázáshoz.
24/25 anonim válasza:
Nem megalázó, de tudok egy jobbat: "Köszönöm a bókot". Azt is lehet mondani, hogy szívesen cserélnék veled legalább egy napra.
25/25 anonim válasza:
Dehogynem kiskutya... vagy akkor is olyan ember, kai képtelen kiállni magáért.
Nem kell leállni vitázni a hülyékkel, ez tény, de bólogatni rá az legalább akkor bromság.
Én az ilyen embereknek megmondom, hogy felszínes idiótákkal nem foglalkozom - és ennyi.
De nem rábólintok, hogy "igen, tudom, bocs, hogy élek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!