Ha valaki mond valami sértőt a külsődre és így válaszolsz megalázó számára?
Teljesen higgadtan azt válaszolod, hogy: ja igen igen tudom. És utána továbbmész vagy más aktivitásba kezdesz.
Ezzel megalázom őt?
Ha valaki sértőt mond külsődre, bárhogy válaszolsz is neki, nem lesz megalázó számára, hiszen ha az lenne is, nem tudja felfogni.
Ha válasz nélkül hagyod, ráadásul elfordulsz, észrevennie kell, hogy semminek nézed.
11
Abból a szempontból igazad van, hogy ezek a személyek totálisan érzéketlenek, pszichopaták, és mint olyan nehezen nevelhetők érzelmileg ezért nehéz jól kijönni a dologból mert még bosszúállók is. Mindenesetre erőt kell demonstrálni, ha szó nélkül elfordulsz azt is hiheti megsértődtél. Ki kell fejezni hanghordozással hogy higgadt vagy és nem hat rád a véleménye és még ha igaza is van nem érdekel téged ha pld szarul nézel ki.
13
Megoldas? Szapuljam őt?
13: ettől nem lesz valaki kiskutya
Sőt! Sokkal értelmesebb, aki átlép azon, aki ilyen hülye. Semmi értelme nincs belemenni egy ilyen vitába.
Az értelmes megoldás pont az, hogy nem veszünk róla tudomást.
És ez akár még égő is lehet a másiknak, hogy nem jött be, amit tervezett.
Egyáltalán miért akarsz megalázni valakit? Õ milyen?
A megalázáshoz nem elég a szavak, egy pozició is kell hozzá.
Pl. ha évek múlva találkoznék valakivel, aki annak idején lerondázott és látná, hogy megváltoztam és sokkal csinosabb vagyok, mint õ, zavarban érezné magát elõttem, kb. ilyen helyzetben lehet alázni.
Vagy olyan helyzetben, ha alapból tudod, hogy az illetõ, aki kritizál téged, nem jobb nálad, ezt a szemére hányod.
17
Lényegtelen hogy ő milyen.
Tegyük fel megfelel a mai szépségideálnak ám nem éppen fotómodell de nincsenek szembetűnő testi hibái. Ezek szerint nem vagyok olyan pozícióban hogy megalázzam őt. Elvégre indulásból ő a megalázásomra játszott.
De beszólt neked, tök mindegy, milyen a külseje.
- De rohadt dagadt vagy!
- Inkább vagyok dagadt, mint bunkó.
Mondjuk ezt komolyan is kell gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!