Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan győzzem le a féltékenys...

Hogyan győzzem le a féltékenységem?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött, hogy a legjobb barátnőmhöz (A) és hozzám becsatlakozott egy másik lány (B), és így hárman nagyon jól megvoltunk. De újabban

B elkezdett kitaszítani, és ezt A nem veszi észre, pedig dzóltam már neki ezügyben. Elkap az irigység, mert mindig egymásról beszéltek, hogy ide mennek, oda mennek, engem már nem is hívnak (bár én nem szeretek bulizni, vásárolni meg ilyen csajos cuccok), de akkor is rosszul esik.azóta Bvel össze is vesztünk.

Valahol ez az én saram is, nem kellene ennyire másnak lennem, de hát... Ez vagyok én.

És tudom, az ilyen storyk nagyon gyakoriak, de eléggé szenvedek.

17/L

2018. júl. 24. 10:33
 1/3 laonda38 válasza:
100%

Szerezz magadnak normális barátnőt,

akivel megértitek egymást.

az A azért nem veszi észre,mert nem is akarja!!!

2018. júl. 25. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. B mi fog túrni, A meg le se fogja sz.rni ezt. Szomorú, de ez van. Keress igaz barátokat.
2018. júl. 27. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
*ki
2018. júl. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!