Nagy hülyeséget csináltam. Tudtok tanácsot adni lányok?
Én is csináltam már viccesnek tűnő dolgot ami nem volt az.. De ez már tényleg durva.
Nem bántásból.. De ez hogy jutott eszedbe? Xd
Egyébként kérj bocsánatot, aztán hátha.. Esetleg mond meg neki hogy cserébe ő tényleg fel tehet egy képet rólad...
Ja, hogy úgy érted a viccelődést, hogy csak azt mondtad, de nem tetted meg? Kissé félreérthetően írtad, de akkor nem annyira gáz. Amúgy mi a francnak viccelődsz ilyennel?
Most már akkor próbáld menteni a menthetőt. Mondanám, hogy udvarold körbe azzal a szöveggel, hogy annyira jó csaj, hogy simán megállná egy ilyen oldalon is a helyét, de az megint csak félreérthető ha valakit k rvákkal egy szintre sorolnak. :D
Mondjuk nekem elsőre leesett, hogy a kérdező nem tette meg, csak azt mondta.
Próbálom elképzelni magam az ő helyébe. Kérdés mennyire vagy "humoros" csávó, mert van akinek megbocsájtanám ezt a viccet, de van olyan, akiben nem mernék megbízni többet, mert alapból tudom róla, hogy nem szokott ilyenekkel viccelni. Egy jó őszinte beszélgetés sok mindent megold. A bizalmát kell visszanyerned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!