Szerintetek gonosz vagyok, rossz barátnő lennék?
Nem rossz, semmiképp sem rossz, hiszen igyekszel nem befolyásolni őt, nem beavatkozni az életébe.
Persze az igazi az lenne, ha meg tudnád beszélni vele az érzéseidet és gondolataidat sértés és megbántás nélkül (asszertivitás, erőszakmentes kommunikáció ajánlott)
Hát Kérdező, bár nem vagyunk egy cipőben, mégis áttudom érezni,.hogy mit gondolsz.
De! Magamban, szigorúan magamban meglenne a véleményem,amit lakat alatt tartanék: hogy képes ilyennel össze jönni,nem értem. Nekem gusztusos nem lenne ilyen emberhez.
Ezt sosem,semmilyen körülmények között nem közölném vele.
Ugyanakkor, nagyrészt örülnék neki,.hogy boldog. Jót kívánok nekik.
(Bár szerintem, a csomagolás is számít, akárki akármit mond. Én is vékony vagyok, sportolók, motivált vagyok, csomó tervem van. Nem tudnék egy lusta, pufi, motiválatlan férfi mellet lenni, és pont.)
"Nem tudnék egy lusta, pufi, motiválatlan férfi mellet lenni, és pont."
Szóval szerinted kövér = lusta és motiválatlan? Párom kövér, de valószínűleg több terve van az életében, mint neked. Lustának sem mondanám, rengeteget megyünk kirándulni, órákon át sétálunk, hetente többször járunk bicajozni, rengeteget túrázunk, úszni járunk. Ha valami kell akkor már ugrik is, papírokat intézni, bevásárolni, takarítani, főzni... de igen, benned csak a hülye sztereotípiák élnek, miszerint egy kövér ember csak lusta, motiválatlan és büdös lehet, aki csak otthon ül és a tökeit lógatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!