Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek gonosz vagyok,...

Szerintetek gonosz vagyok, rossz barátnő lennék?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm pár hónapja megismekedett egy férfival és nem olyan régóta együtt is járnak. Én teljesen ledöbbentem, mikor először megláttam ezt a pasit. Mert hogy nagyon kövér, legalább 120 kiló (nagy a hasa, a feneke és nem is jóképű). A barátnőm pedig vékony alkatú csinos lány. Szóval szerintem egyáltalán nem illenek össze, sokkal jobbat is kaphatna a barátnőm. A hideg kiráz, mikor hozzáér a pasi. Amúgy jó fej, meg vicces és látom milyen jól bánik a barátnőmmel (nyilván nagyon teper), de akkor sem szeretem őket együtt látni. Legszívesebben szétválasztanám valahogy őket. De ezeket persze nem mondom neki és nem is teszek semmit. Viszont rosszul érzem magam, hogy nem tudok örülni a boldogságának. De egyszerűen nem tudok jó szívvel rájuk nézni. Szóval ez gonoszság tőlem? Nem vagyok jó barátnő?
2018. júl. 16. 08:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Gonosz vagy és rossz.

És persze nagyon felszínes. A külsőn kívül van még nagyon sok minden. Lehet, hogy neked nem számít, de úgy tűnik, a barátnődnek kicsit nagyobbak az igényei, mint neked.

2018. júl. 16. 10:06
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nem kellene így éreznem és igazából semmi közöm sincs hozzá kit szeret. De akkor sem tudom hova tenni a barátnőm választását. Nekem teljesen felfoghatatlan a dolog, hogy tényleg boldog és vonzónak látja a pasit. Viszont bántani sem akarom a véleményemmel, így inkább nem is szólok egy szót sem.
2018. júl. 16. 10:15
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne az felfoghatatlan, hogy boldog és jól érzi magát vele? Komolyan, már ebben is a rosszat keresed? Örülj a boldogságuknak, ha a barátnőd számára vonzó, semmi más nem számít. Pont nem a te véleményed. Nem te élsz együtt a pasival, akkor miért zavar? Keress az igényeidnek megfelelő pasit.
2018. júl. 16. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

120 kilos és? Szeretik egymást , a férfi jól bánik a barátnőddel,igen?

Sajnos felszínes vagy. De majd feldolgozod ,hogy nem mindenkinek csak a külső a fontos. Egyszer talán megérted ha felnőttebb leszel. Addig jobb ha kerülöd őket ha ennyire nem bírod a pasit elviselni.

2018. júl. 16. 10:28
 15/24 he84 ***** válasza:
78%

Hát bizony gonosz vagy kérdező, ahogy itt páran mondják és lehet, hogy némiképp féltékeny is vagy. Egy rendes barátnő örül a másik boldogsgának, bárhogy is nézzen ki a párja. Fogadd el, hogy a barátnőd azt a férfit úgy szereti, ahogy van. Ha pedig rendes, vicces vele az a férfi, akkor meg mégis mi bajod van vele, mitől félsz? Nem fogja őt bántani nagy eséllyel, ha jól megvannak. Ebből is látszik, hogy féltékeny vagy és sajnos felszínes, túlzottan külső alapján ítélő, ami nem jó. A barátnőd nyilván főleg a kisugárzásába, a belső értékeibe szeretett bele, amit leginkább ő és a párja értenek igazán, a többi ember többsége ezt sajnos nehezen érti meg, pláne ha a pár egyik tagja ducibb, vagy kövérebb. Eléggé felszínes, éretlen vagy és érzéketlen is, hogy még csak gondolati szinten is szét akarnád őket választani, csak mert neked nem jön be az, hogy a párja kövér. Nem a te barátod az a férfi, jobb lenne ha békénhagynád őket, ha így nem tudod ezt elfogadni! Ha meg ennyire zavar és ha továbbra is ennyire mereven ítélkezel, akkor jobb lenne, ha többé nem lennél velük, már bocsi! Vagy fogadd el őket így, vagy hagyd őket békén, úgy mindenki jobban járna, hidd el! Na meg nem tudhatod ki miért kövér, van hogy genetikai is, de bármi is az oka, tessék elfogadni és nem bántani őket, ők is ugyanúgy emberek, nem kéne általánosítani, hogy minden kövér ember rossz ilyen-olyan okokból! Nem csak a nádszál vékony emberek a jók és vannak olyanok is, akik a mackós, kövér emberekre buknak. Azt nem tudni a barátnőd bukik-e rájuk, de az biztos hogy nem zárja ki őket. És neki jobban számítanak a belső értékek szerencsére, az a lényeg hogy jól megvannak, nem díszpintynek kell a másik! Tudod az ember a másik jellemébe szeret bele, ha már jobban megismerte az illetőt, nem a külsejébe. Aki külső alapján szeret bele a másikba, az nem szerelem, hanem fellángolás és rajongás.

Amúgy nekem van egy régi jó fiú barátom több mint 10 éve, ő is kövér alkat (főleg genetikailag), szinte ugyanolyan magas mint én (165 cm) és semmi bajom vele, teljesen elfogadom őt így. Simán csak barátok vagyunk, bár volt amikor egyoldalúan beleszerettem. És igen, én is leginkább a belső jelleme miatt, meg a kisugárzása, illata miatt szerettem bele. Nem undorodok tőle fizikailag se.

2018. júl. 16. 10:30
 16/24 he84 ***** válasza:
76%
És ha kis eséllyel bármi gondjuk lesz, majd akkor ők megoldják. Bár hogyha boldogok együtt így, akkor nem túl valószínű a baj. A barátja is boldog lehet, hogy végre egy lány, aki elfogadja, szereti őt a kövérsége ellenére is. Erre is gondolhatnál. Ugyanis sajnos a mackós, kövér férfiaknak nehezebb barátnőt találni, pont a jó néhány felszínes, érzéketlen nő miatt.
2018. júl. 16. 10:33
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem így van ám ez ahogy leírjátok srácok/lányok. A külső a fontos. Jó pár évig nyomultam társkeresőkön meg itt-ott, ha nem beszéltem 500 lánnyal akkor keveset mondok. De minddel az első pár szóban elrendeztük a dolgokat, neten mindig sorba-sorba elhajtottak " nem vagy az esetem" mondattal, suliba meg egyéb helyeken meg érezhetően undorral válaszoltak. Az oka ennek, hogy egy malac vagyok. És félreértés ne essék, nem sajnáltatom magam mert nincs miért, párkapcsolaton kívül bővelkedek a sikerekben, most annyi, hogy fizetni kell egy éjszakérét, de legalább van papírja róla, hogy nem nemi beteg meg én is járok szűrésre. Bár lehet, hogy más helyeken nagyobb városokban sokkal felvilágosultabbak az emberek... na,de értitek. :D
2018. júl. 16. 10:35
 18/24 he84 ***** válasza:
84%
Hát 18-as válaszoló, csak mert te ezt tapasztaltad, nem azt jelenti, hogy mindenki csak a külső alapján ítél. Ha valakivel közös, vagy hasonló a célotok és legalább pár hétig neten át ismerkedtek, akkor nagyobb eséllyel egyre jobban a belső számít, ha jól kijöttök. A képcserét nem szabad pár napon belül, hanem érdemesebb várni vele. És előtte érdemes megérdeklődni, meggyőződni arról, hogy a vajon a másik is belső alapján ítél-e jobban. Érdemed eszerint szűrni, én amikor ismerkedtem, így csináltam. Gyakran bevált, ritkán nem.
2018. júl. 16. 10:42
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

Közöd? Semmi :D

Az lehet, hogy te rohadt felszínes vagy, de hálisten, nem mindenki ilyen.

Sógornőm párja nagy, kövér (nem akarok szépítneni) férfi, de a csillagokat is lehozná a csajszinak.

A barátnőm barátja meg edz, szálkás, vékony pasas, aztán akkora bunkó, hogy a mammutot le lehetne ütni vele.

2018. júl. 16. 11:24
 20/24 he84 ***** válasza:
Ja és az kimaradt, hogy nem a külsőtől függ az, hogy valaki milyen jó, vagy rossz ember, hogy mennyire figyel oda a másikra, mennyire kitartó, vagy hogy mennyire gonosz, vagy bunkó. Ennyi erővel ha te mondjuk szép vagy kérdező, akkor össze kéne függnie a belsőddel is, hogy akkor egy megértő, együttérző, rendes és nem főleg külsőségeket figyelő, elítélő személynek kéne lenned. Ám sajnos hiába vagy szép, ettől még nem vagy se megértő, se elfogadó, se rendes, se semmi ilyesmi, hanem felszínesen előítéletes vagy. Legalábbis ilyen téren nagyon nem vagy egy rendes ember. Így akkor minden átlag alatti egy rossz, bunkó és hanyag ember. Ugyan már! Remélem most már belátod, hogy ez nem így van és sok esetben butaság, remélem legalább ezek alapján tisztán látod már a helyzetet.
2018. júl. 16. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!