Szerintetek is "gonosz" vagyok? Előre közlöm, hogy nem vagyok stréber, mielőtt valaki így kommentálná :D
Messzire kerülném az ilyen embert...te jó szívvel segítesz neki, ő konkrétan arra sem veszi a fáradtságot, hogy figyeljen, és még neki áll feljebb? Egyébként meg könyörgöm...történelem, azt magolni kell, vagy leül a s*ggére és megtanulja, vagy nem, ehhez te kevés vagy...
Ha ettől gonosz vagyok, hát legyen, de én biztosan nem segítenék neki.
Ha ő nem figyel, nem érdekli, ennyire becsüli a segítségedet, akkor ne törd miatta Magad. Csak azt lehet megtanítani valamire, ha a tanítvány is akarja.
Történelmet tanulni kell. Nem olyan, mint a matek, hogy el kelljen magyarázni a logikáját. Lusta mellé ülni a könyvnek, és tanulni. Hagyd, felesleges falra hányni a borsót.
Hát szerintem sem kell hozzá túl sok logika, de a korrepetálás dolog azzal kezdődött, hogy segítsek neki kifejezni magát..Mert, hogy ő megtanulja ám az anyagot, de se leírni, se elmondani nem tudja...Ez eléggé érdekes. Amikor mondta ezt a mondatot mondta, akkor nyomtam ki a skype-ot.
Igazatok van. Nem foglalkozom vele. Majd megtanul egyedül tanulni. Annak tényleg nincs semmi értelme, hogy elismétlem hangosan ugyanazt, ami a könyvben le van írva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!