A legjobb barátnőm elmegy egy évre, mit tegyek?
Miért csak heten 1x telefon és skype havonta? nincs net vagy mi?
Legjobb barátnőm fél évre kiment spanyolba, 2-3 naponta beszéltünk,irkáltunk.
Előtte mi is minden nap tali sok beszélgetés.
Fura volt,de tudtam nem örökre megy el fél évet kibírok,egyébként eredetileg 1-1,5 év lett volna,de időközben változtak a dolgok.
Majd hozzá szoksz.
Mostanra úgy felhígult a barátságunk,hogy talán havi 1 találkozunk heti 2-3x beszélünk írkálva. Férjhez ment terhes lett és megbolondult,le vagyok tojjva. Nem lakik messze az a szép :D :D De egy sütit nem tudtunk megenni semmi...
Hát velem pontosan ugyanez történt. Az én legjobb barátnőm is külföldre ment egy évre, és mi egész jól tartottuk a kapcsolatot, bár ehhez elég sok munka kellet, sőt én meg is látogattam kint.
Azóta hazajött, a barátságunk pedig tönkrement. Ennek nem az volt az oka, hogy egy évig nagyon messze éltünk egymástól, de az is erősen közrejátszott. Hiszen nem volt itt amikor szükségem volt rá. Ennyire egyszerű.
Sajnálom, de én tanulva ebből, igyekszem olyan barátokat keresni, akik nem mennek majd el új kapcsolatok után kutatva, elfeledve a régieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!