Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm elmegy egy...

A legjobb barátnőm elmegy egy évre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm hamarosan kimegy Amerikába egy évre. Nem is fog hazajönni csak egy ev múlva. Eddig minden nap találkoztunk és nagyon sokat beszéltünk, most viszont csak hetente egyszer fogunk tudni beszélni telefonon, és havonta fogunk tudni Skype-olni... Valakinek hasonló élmény? Segítsetek kérlek!

2018. júl. 13. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért csak ilyen ritkán? Nem lesz internete? Valami netcafét csak talál és legalább facen tudnátok beszélni. Vagy olyan telefoncsomagra kéne váltanotok amivel a beszélgetés kedvezményes.
2018. júl. 13. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Heti egy találka nem elég?Hogy tudtok találkozni egyáltalán heti egyszer ha Amerikában van?Hány éves vagy 10? Ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben és sokkal nagyobb problémák.Örulj hogy van olyan szerencsés hogy utazhat.1 évre megy ráadásul nem örökre.Ha még a barátod lenne oké de ez így nem az..
2018. júl. 13. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok bocsi rosszul olvastam.Es amugy ha igazi barátság az az 1 év semmi.
2018. júl. 13. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso... empatiaert te sem alltal sorba... vagy szerinted akivel halalos katasztrofa tortenik, annak van csak JOGA szomorkodni, segitseget kerni... mit neked ember ismeret, a lenyeg, hogy amit te tapasztalsz azt ertse mas is, de vissza mar nem mukodik? Erdekes...
2018. júl. 13. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Tul dokat nem tehetsz, próbald kibirni egy evig a heti egy telelefonbeszelgetessel egy havi skype- al. Nem olyan hosszú idő az az egy ev.
2018. júl. 15. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért csak heten 1x telefon és skype havonta? nincs net vagy mi?

Legjobb barátnőm fél évre kiment spanyolba, 2-3 naponta beszéltünk,irkáltunk.

Előtte mi is minden nap tali sok beszélgetés.

Fura volt,de tudtam nem örökre megy el fél évet kibírok,egyébként eredetileg 1-1,5 év lett volna,de időközben változtak a dolgok.

Majd hozzá szoksz.

Mostanra úgy felhígult a barátságunk,hogy talán havi 1 találkozunk heti 2-3x beszélünk írkálva. Férjhez ment terhes lett és megbolondult,le vagyok tojjva. Nem lakik messze az a szép :D :D De egy sütit nem tudtunk megenni semmi...

2018. júl. 16. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát velem pontosan ugyanez történt. Az én legjobb barátnőm is külföldre ment egy évre, és mi egész jól tartottuk a kapcsolatot, bár ehhez elég sok munka kellet, sőt én meg is látogattam kint.

Azóta hazajött, a barátságunk pedig tönkrement. Ennek nem az volt az oka, hogy egy évig nagyon messze éltünk egymástól, de az is erősen közrejátszott. Hiszen nem volt itt amikor szükségem volt rá. Ennyire egyszerű.

Sajnálom, de én tanulva ebből, igyekszem olyan barátokat keresni, akik nem mennek majd el új kapcsolatok után kutatva, elfeledve a régieket.

2018. júl. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!