A legjobb barátnőm nagyon eltávolodott tőlem, mit csináljak?
Nincs sok barátom amúgy sem, kb. 4-5 emberre tudnám azt mondani, hogy igazán jó barátok vagyunk. Épp ezért esik nagyon rosszul, ahogy a legjobb barátnőm viselkedik. Kb. egy éve kezdem azt érezni, hogy már nem vagyunk olyan jóban, mint eddig - kevesebbet keres, nem mond el mindent. Ma is pl. egy közös barátunkkal voltam, tőle tudtam meg bizonyos dolgokat a barátnőmről, amiket nekem nem mondott el, neki viszont igen. Meg is lepődött, hogy hogyhogy nekem ezeket nem mondta? Nem tudtam mit válaszolni. Régen tényleg olyanok voltunk, mint a testvérek, ma meg örülök, ha beszélünk.
Nem tudom, hogy jutottunk idáig. Én szeretem őt még mindig, és nagyon hiányoznak a régi közös programok. Erőltetni nem szeretném, hiszen úgy látom, épp elég jól elvan nélkülem is. Mit tanácsoltok?
19L
Mert kettőtök közül csak TE gondolod őt "legjobb barátnőnek", számára csak egy ismerős vagy.
Előfordul, nekem is sokan hitték azt, hogy ők milyen nagy haverok vagyunk, aztán egyáltalán nem.
Az, hogy beszélgetek velük még nem jelenti azt, hgoy a barátaim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!