Miért van ennyi troll gyakorin?
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 09:18
4/11 anonim 

válasza:

Lassan több a troll az oldalon, mint lent a pincében.
5/11 anonim 

válasza:

Kèrdező!
Miből tudok megàllapítani,hogy ki a troll?
Èn trollt csak könyvben olvastam ès filmben làttam.
Fogalmam nincs ès nem tudom megàllapítani,hogy a GYK-n ki a troll.
De mi is az a troll?
Tudom,nezzek utàna.
Ez olyan mint a pirèzek?
Maga a trollkodàs szót nem èrtelmezem.
Ilyenkor jön az a kèrdès,hogy hàny èves vagyok.
7/11 anonim 

válasza:

Ime itt egy kötekedő önjelölt nyelvtan tanàr,aki kijavított ès kèrdőjelet tett a hàny èves vagyok? Kiíràsomra.
Kedves kötekedő!
Köszönöm,hogy kijavítottàl ès felhívtad a figyelmemet arra,hogy magyar kènt illik helyesen írni!
Remèlem a jővöben is kisegited igen gyenge hejesirasomatt.
Kőszőnöm!
8/11 anonim 

válasza:

Nemáár, azt a hosszú felesleges szrt törölték a modik?! Pff. Pedig nekem vicces volt :(
9/11 anonim 

válasza:

8#
Szokd meg, hogy ebben a világban sok ember híján van a humornak
10/11 anonim 

válasza:

Anno mém lett a gyk-ból, sorra posztolgatták, hogy itt egyes kérdések mekkora baromságok, ráadásul a youtube-rek is tolták ezt egy ideig. Azóta úgy robbant be sokak tudatába ez az oldal, mintha valami paródia lenne csak, ahol az emberek poénból szivatják egymást..Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!