Miért keres magának minden lány meleg barátot a gyakorin?
Én tényleg nem kekeckedni akarok, csak nem értem?
Mármint, én úgy keresek barátokat, hogy van közös pont vagy nincs közös pont, vagy legalább érdekes ember-e, de még egyszer sem jutott eszembe ismerkedéskor megkérdezni h bocs, te ugye meleg vagy? Ez totál olyan mintha mondjuk: "szeretnék egy fiú barátot, aki a nagy mellekre bukik" vagy "...lábfétise van". vagy nem tudom.
Szóval miért az a kiemelt rész h meleg legyen az illető?
Mert mondjuk fordítva, ha alibicsajt keres, hogy ne b szogassa a családja, akkor érteném, de nem ez a keresés iránya.
Nem olvasom el, csak a címig jutottam.
Ez is valami divat, márha igaz.
Nem értem a pontozásokat.
Mi a francért keresnének meleg barátot? Ha ilyen specifikus a lány keresési feltétele az alapból hülye.
Ha meg hülyével barátkozik valaki, az is hülye.
Hülyékkel meg nem kell foglalkozni...:D
Ekkora hülyeséget.
1×-ű a képlet:
Egy kívülálló így azt látja, hogy van barát, ezért a csajra nem akar senki sem hajtani. A többi + lényegtelen.
Mert akkor elmondhatják magukról, hogy ők olyan nyitottak, hogy van egy meleg bff-ük is :D
Egyszer volt egy olyasmi kérdés az oldalon, hogy "Lányok, barátkoznátok egy fiúval azért, mert meleg?" és mindenki odaírta, hogy ahh, minden álmom egy meleg barcsi, jajj de jó, én meg egyedüliként mondtam, hogy nem, mert nem a szexuális beállítottságaik alapján választok barátokat, ha valaki nem szimpatikus, lehet felőlem akármi, nem fogok vele haverkodni. Na vajon ki lett egyedüliként lepontozva 0%-ra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!