Hogy tudnék barátokat szerezni Budapesten?
Viszonylag új vagyok a városban, és nem nagyon találom a helyem. Van egy-két ismerősöm, de ők is csak ritkán érnek rá, és van egy eléggé nagy hátrányom az ismerkedésben (meleg vagyok... ehhez általában elég rosszul viszonyulnak az emberek.)
Próbáltam interneten keresztül keresgélni oldalakat, de nem nagyon találtam egyet sem, ami jó lenne.
Jól jönne egy társaság, akikkel elmehetnénk bulizni, vagy moziba, vagy esetleg beülni valahová beszélgetni.
Tud valaki segíteni?
22/f
"meleg vagyok... ehhez általában elég rosszul viszonyulnak az emberek."
Olyan helyre semmiképp se menj, akik ezt elítélik, én hetero vagyok, és sosem volt semmi bajom a melegekkel. Sőt, több ilyen ismerősöm is van, és örülök is nekik, mert sokkal emberibbek, elfogadóbbak, mint a nagy átlag.
Érdekes személyiségek, úgy mondanám.
Van pl a pinkvanilla oldal, ott sok hasonló ember van, beszélgetnek mindenféléről.
Én felszavaztalak, piriii. :)
Válaszolva, legyél nyilt, menj oda emberekhe, járd várost( főleg blaha körül) éjszakánként, hétvégenként.
Én megismernélek. Írj rám ha gondolod.
Sziasztok!
Én is szívesen haverkodnék, jó lenne egy társaság bulizni, dumálni, egyszerűen jól ellenni.
(21/f... igen, meleg szórakozóhelyre mennék szívesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!