Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akik itt gyakorin találtak...

Akik itt gyakorin találtak barátokat, mégis hogy történt?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam hogy itt ismerték meg a barátjukat,persze igazi barátra gondolok,nem csak olyan chat-haverra. Az hogy történt? Nem tudom elképzelni egy ilyen társalgásból hogy lesz barátság,élőben találkozás. Mesélnétek?

2018. jún. 6. 23:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Én januárban ismertem meg egy lányt. A közös érdeklődés hozott össze minket, ősztől mindketten ugyanarra az egyetemre fogunk járni, ha minden jól megy. Együtt mentünk nyílt napra, az nagyon jó volt. Sajnos azóta csak egyszer tudtunk találkozni, mert messzebb lakik tőlem, de nyáron már jobb lesz, reméljük, ősztől pedig sokat leszünk együtt. Minden nap beszélünk szinte és nagyon jól megértjük egymást, jókat nevetünk. :) Azóta megismertem még egy lányt, aki arra a szakra jönne, ahova én is szeretnék. Vele még nem tudtam találkozni, mert ő még messzebb lakik és csak két hete beszélünk. Szóval remélhetőleg ősszel úgy megyek majd suliba, hogy két embert már mindenképp ismerek a karon. :D
2018. jún. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!